operatie apendice
buna ziua as avea si eu o intrebare, in urma cu 10 ani am fost operata de apendice si am o cicatrice f urata cam 20 cm si ii f urata si undeva la mijlocul operatiei am o gaura mare cam 1-2 cm adanca dar inchisa ( am avut 2 tuburi) cred ca de la aia ii si am fost in ungaria la un chiruirg si mi-a spus ca un muschi ii cusut in operatie si ii invers cusut si opune rezistenta cam asa am priceput eu si mi-a spus ca de aia ma deranjeaza eu as vrea sa stiu daca as ramane insarcinata ar fi vreo problema m-ar deranja pt ca si cand su nt balonata ma doare ma deranjeaza ce trebuie sa fac?
2 comentarii
Daca mai ai documentele de la operatia de apendicita(scrisoare medicala/iesirea din spital, analizele premergatoare operatiei, recomandarea medic. ptr. operatie ) alaturi de documente medicale recente (sau dupa operatie) care sa confirme ca intradevar un muschi a fost cusut invers fapt, caruia se datoreaza durerea din zona si cu repercusiuni invalidante pentru viitorul legat de o sarcina, atunci poti actiona in instanta, pentru malpraxis, medicul care te-a operat.Inainte, trebuie sa sesizezi colegiul medicilor, alaturand documentele in copie, si le ceri sa se pronunte daca acea operatie, asa cum a fost ea facuta, se constituie sau nu intr- un factor de risc pentru o sarcina.Cu raspunsul la sesizare, impreuna cu toate documentele medicale, poti inainta instantei o cerere de despagubire sub motiv de malpraxis.Tocmai de aceea pentru ca, consecintele ulterioare operatiei sunt de natura invalidanta iar o noua operatie reparatorie, implica atat bani cat si suferinta !
dar eu nu doresc sa-l dau in judecata nici nu vreau sa-l mai vad oricum am auzit numai de rau de el si a facut multe greseli eu vreau sa stiu care sunt consecintele daca nu refac operatia si raman insarcinata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6colecistopatie?
- 3dupa operatia de apendicita... inca ma doare
- 4durere in zona ficatului si a apendicelui
- 2daca esti insarcinata poti avea dureri de apendice?
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 9Dureri abdominale
- 0Durere in zona apendicelui
- 4Tremurat, amorteala membrelor, durere in dreapta jos, forfot in colon! Apendicita?
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea
- 1Durere in zona apendicelui
- 3locul tare dupa operatia de apendicita
- 1Durere langa operatia de apendicita
- 3e posibil diagnostic de apendice la 3 ani?
- 0Durere cauzata de apendice inflamat? Durere abdominala URGENT
- 1tratamentul nu da nici o schimbare-nu stiu la ce medic sa mai merg
- 13Durere după operaţie a apendicelui.
Mai multe informații despre: Apendicele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: