Dureri urechea stanga
Buna ziua!
De cateva zile acuz dureri la o ureche. Ganglionul stang mi s-a umflat si ma doare si mi-au aparut cateva bubite pe corp de forma unor basici mici. Aceste bubite contin un lichid deschis la culoare, una dintre ele fiind in zona tamplei stangi, care se tot sparge si devine din ce in ce mai dureroasa. Mentionez ca am si putina febra (37, 2). Se simte si o durere de-a lungul canalului auditiv. Mi-e frica sa nu fie puroi si astfel infectia sa se extinda rapid. Am luat Nurofen pentru a mai scadea inflamatia. Ce credeti ca ar putea fi? Ce tratament ar trebui sa iau pana marti cand voi putea ajunge la ORL?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
De cateva zile acuz dureri la o ureche. Ganglionul stang mi s-a umflat si ma doare si mi-au aparut cateva bubite pe corp de forma unor basici mici. Aceste bubite contin un lichid deschis la culoare, una dintre ele fiind in zona tamplei stangi, care se tot sparge si devine din ce in ce mai dureroasa. Mentionez ca am si putina febra (37, 2). Se simte si o durere de-a lungul canalului auditiv. Mi-e frica sa nu fie puroi si astfel infectia sa se extinda rapid. Am luat Nurofen pentru a mai scadea inflamatia. Ce credeti ca ar putea fi? Ce tratament ar trebui sa iau pana marti cand voi putea ajunge la ORL?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
3 comentarii
Unde anume pe corp ai acele bubite cu lichid? E lichid clar, transparent sau galben cremos ?
E varicela, asa au diagnosticat cei de la Spitalul de Urgente. E un lichid transparent si bubitele predomina pe fata, gat si scalp. Dar nu imi prea explic umflarea ganglionului si durerile urechii.
Se poate sa se fi complicat cu o otita, reactia inflamatorie cauzand si adenopatia.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 3durere de ureche, la masticatie
- 1durere urechi
- 1Durere maxilar, gat, ureche
- 3Durere mare in ureche
- 1antibiotic ORL
- 10Durere de cap si ureche
- 0Dureri de ureche
- 1dureri de ureche de la cap
- 2ce tratament sa iau pentru durere de ureche?
- 1dureri urechi
- 3insuflatie tubulara
- 4ma doare urechea si imi curge
- 2Durere puternica la nivelul urechii
- 1Durere de ureche insotita de dureri de dinți inclus maxilar
- 3Afta cu durere ureche
- 0Amigdala dreapta umflata, durere de ureche la frig.
- 2Ce am putea face? Otita externa!
- 2Îngrijorare în legătură cu gatul
- 2Durere ureche
Mai multe informații despre: durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: