Durere si amorteala umar drept
Buna seara. De cateva luni am fost diagnosticata cu discopatie lombara(c4-c5) si in acelasi timp cu bursita la umărul drept . Tin sa precizez ca am dureri si amorteli la umar, care nu trec mai jos de cot, însă il pot misca destul de bine. La prima ecografie musculoscheletala mi s a spus de bursita, primind ca si tratament doar un unguent. Am făcut si kinetoterapie, atat ptr lombara, cât și pentru umar. Astăzi am fost sa repet ecografie la umar, având dureri chiar mai mari ca inainte.acum mi s a spus că am un umar complet sănătos, fără nicio urmă de bursita si ca durerile si amortelile ar putea fi de la cervicala. Pe lângă durerea de umar, am deseori si dureri destul de insuportabile de ceafa, simțind o mare presiune, care se lasă pe gât in jos. Încă un lucru, la munca ridic zilnic pungi cu greutatea de maxim 2-3 kg, mai mult cu mana dreapta. Dacă m ar putea ajuta cineva cu un raspuns, ar fi minunat. Sau sa stiu ce investigatii să fac pe viitor ptr a afla diagnosticul corect.
4 comentarii
"discopatie lombara(c4-c5)" nu L4-L5?, C4-C5 este in mod normal cervicala 4-5
Bursita subacromiala produce dureri insa nu produce amorteala.
Au fost facute investigatii pentru coloana cervicala? ar trebui un examen fizic si neurologic la un neurolog si eventual trebuie facuta un RMN cervical
Bursita subacromiala produce dureri insa nu produce amorteala.
Au fost facute investigatii pentru coloana cervicala? ar trebui un examen fizic si neurologic la un neurolog si eventual trebuie facuta un RMN cervical
Discopatie cervicala, imi cer scuze.da, am si un RMN cervical. De aici si discopatie C4-C5 si de asemenea protruzie discala la L5-S1 si scolioza dorso-lombara. Sa inteleg ca amorteala de la umar se datorează discopatiei.
discopatia este un cuvant care arata numai ca discul intervertebral nu este in ordine, poate fi numai uzura mecanica insa poate fi si ingustarea canalului spinal sau a foramenelor (gauri unde ies nervii din canalul spinal).
la niveleul C4-5 este nervul C5 care ar fi nervul care inerveaza muschiul deltoid.
Un neurolog prin examen neurologisc si electrofiziologic (EMG) poate sa va spuna daca este legatura intre discopatie si amorteala
la niveleul C4-5 este nervul C5 care ar fi nervul care inerveaza muschiul deltoid.
Un neurolog prin examen neurologisc si electrofiziologic (EMG) poate sa va spuna daca este legatura intre discopatie si amorteala
Va multumesc mult pentru raspuns. O sa consult un medic neurolog. O seara buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri insuportabile de umar partea stanga si toata mana
- 11Dureri ingrozitoare sub coasta stanga [splina probabil]
- 21dureri de umeri
- 8Am o stare de rau generala, cu o senzatie profunda de neputinta - orice efort ma epuizeaza total
- 0durere de spate si a umerilor
- 2Durere de gat si umar
- 2Incheietura dureroasa + degetul inelar si mic cu vanataie
- 2Durere de umar
- 0Durere umar drept
- 1Dureri cauzate de pocnituri ale gatului
- 0Durere de umar copil 10 ani
- 1Durere acuta umar in sarcina
- 1Durere umăr
- 2Durere de umar, atat in miscare cat si in repaus
- 0Anemie B12 si durere de umar si gat legatura intre ele ?
- 1Durere de umăr
- 4Cazatura pe umăr
- 2Durere umar stâng în urma unei mișcări bruște
- 1Durere umar stang-polimialgie sau nu
Mai multe informații despre: durerea la umar Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: