Durere de umar
Pe la pranz mi-am intins bratele in sus pentru a-mi relaxa muschii deoarece lucrez la birou. In momentul intinderii am simtit ca si cum mi se formeaza un carcel la nivelul umarului drept. Am masat pentru cateva secunde umarul fara sa ii acord o mare importanta. Cand am plecat acasa, pe masina am simtit ca ma doare umarul, insa nu cand faceam miscare sau efort, pur si simplu cand il tineam relaxat fara sa il misc. Acasa am facut de mancare fara sa ma mai incomodeze durerea, insa in momentul cand m-a pus pe pat durerea a inceput. Am mobilitate, nu ma doare la efort, nu ma doare cand ating sau fac exercitii, ma doare cand este relaxat. Ati putea sa imi spuneti, va rog, care ar putea fi cauza? Sa fie o intindere musculara? Cu ce pot trata?
Precizez ca am baut un antiinflamator, insa nu a ajutat. Durerea se aseamana ca si un carcel, ca si cand ceva ar strange umarul, insa pe dinauntru.
Ajutati-ma va rog cu un raspuns.
Multumesc!
Precizez ca am baut un antiinflamator, insa nu a ajutat. Durerea se aseamana ca si un carcel, ca si cand ceva ar strange umarul, insa pe dinauntru.
Ajutati-ma va rog cu un raspuns.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere a umarului si a coastelor
- 2Dureri de la umarul drept in jos spre cot si degete
- 3artrita scapulo-humerala
- 16DURERE OMOPLAT STANG
- 3durere de umar numai cand ma dezbrac
- 7durere umar
- 6Dureri umeri si omoplati + dureri musculare la maini si gat
- 0durere in umarul drept
- 0Dureri ale umarului dupa un accident.
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 1Dureri in zona inimii si umar stang
- 3Intindere umar !
- 1Durere in dreptul scapulei stangi
- 1Dureri la umar si brat
- 1Dureri de umar si tripces
- 1Durere umăr stâng
- 2Durere osteo articulara umăr și cot drept
- 0Durere umăr drept.
- 4Dureri și arsuri
Mai multe informații despre: durerea la umar Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: