Arsuri stanga spate (de la coloana spre stanga) si intepaturi in corp
Stateam in pozitia intins la calculator cu spatele incovoiat cand am simtit dintr-o data furnicaturi si arsuri in maini, picioare si cap. Apoi am simtit o usoara durere, mai mult o tzinere in zona spatelui, in dreptul inimii, dinspre coloana spre stanga. De asemenea am o senzatie de arsuri pe suprafata superioara a mainilor. La inceput am avut o senzatie de arsuri in testicolul stang. Un alt simtom este cel al unor frisoare care parca veneau pe coloana vertebrala si mergeau tot spre stanga spate, intre omoplat si inima. in mod clar m-a tras curentul la spate de mai multe ori, in acel momwnr desi era destul de frig stateam cu spatele dezvelit. Analizele nu au dat nimic decat ca am o usoara infectie in organism. Alt simptom este al urinarilor dese, pentru care am primit un tratament pt. prostata (spunandu-mi-se ca nu e mare lucru). Asta a fost acum 1 luna di jumatate. Acum am insomnii, nu pot dormi mai mult de 3 ore incantinuu (max 5-6 ore pe noapte), am diaree si somnul imi este intrerupt de o senzatie de arsura in stanga spate. De asemenea am intepaturi in maini si picioare.
10 comentarii
Bună, în acelaşi timp a apărut şi un stres permanent? Există lucuri în viaţă care nu merg aşa cum trebuie? Cât de mult te-au surprins primele reacţii?
Dincolo de partea psihologică, ar ajuta si o investigatie pentru coloană. Este posibil să apară uneori mici inflamaţii vertebrale.
Numai bine,
Dincolo de partea psihologică, ar ajuta si o investigatie pentru coloană. Este posibil să apară uneori mici inflamaţii vertebrale.
Numai bine,
Da, s-a declansat o anxiozitate. Viata mea a fost bulversata. Voi urma sfatul dvs. si voi face un control la coloana. Multumesc de sfat.
Am facut un control la coloana, rezultatul fiind micsorarea spatiului dintre discurile L4-L5 si L5-S1 cu afectarea articulatiilor posterioare de la ultimele nivele.
Acum constat ca transpir foarte mult noaptea, in special in spate la cap.
Alte simptoame: Durere in spate pe partea dreapta, urmata de o bula de aer care se misca spre piept. Dupa un timp dispare cu o eliminare a gazelor stomacale. De asemenea, pe gamba piciorului drept se inrosesc si dispar, alternativ, locurile prin care iese parul sau unde a fost parul (nu stiu cum se numesc)
Concluzie:
Dupa 3 luni de dureri in spate, durerile au incetat brusc. In schimb am facut varicela, o forma foarte virulenta, cititi concluziile la subiectul: varicela la 46 d ani. Urinarea desa era probabil legata de durerea din spate. Am si facut o infectie urninara, tratata cu antibiotice cu spectru larg, fara descoperirea cauzei... Nu a mai aparut..
Problema de mai sus o am in continuare, intr-o forma mult diminuata, adica daca ma masturbez mai des (de 2 ori pe zi) am dureri in spate, in partea stanga. Niciun doctor nu a putut sa-mi dea vreo solutie pana acum, decat clasicul nu te mai masturba. Desigur ca am invatat lectia, dar
Dupa 3 luni de dureri in spate, durerile au incetat brusc. In schimb am facut varicela, o forma foarte virulenta, cititi concluziile la subiectul: varicela la 46 d ani. Urinarea desa era probabil legata de durerea din spate. Am si facut o infectie urninara, tratata cu antibiotice cu spectru larg, fara descoperirea cauzei... Nu a mai aparut..
Problema de mai sus o am in continuare, intr-o forma mult diminuata, adica daca ma masturbez mai des (de 2 ori pe zi) am dureri in spate, in partea stanga. Niciun doctor nu a putut sa-mi dea vreo solutie pana acum, decat clasicul nu te mai masturba. Desigur ca am invatat lectia, dar
Salut, si multă sănătate.
Am aceleași simptome ca si tine...cum ai rezolvat această problemă? Mulțumesc
Am aceleași simptome ca si tine...cum ai rezolvat această problemă? Mulțumesc
Cineva ? Un raspuns ? Ma confrunt cu aceeasi problema.
Bună. Și eu mă confrunt cu aceleași simptome. Nu mai stiu ce sa fac, ma arde spatele si nu pot sa dorm noaptea doar 3-4ore si nici ziua, da la lipsa de somn am dureri si arsuri groaznice si de cap, sunt mai meru buimac de cap si stări de confuzie simt ca o iau razna. Analizele toate ok ekg, radiografie abdominala, radiografie coloană toate bune. În afară de o infecție urinara cu candida.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am motive de ingrijorare?
- 4Dureri de spate si de gat la doar 20 ani, cum sa le fac sa dispara? va rog...ajutati-ma
- 2durere de spate intensa cand stau foarte mult in picioare
- 1Durerea de spate cu diaree si greata
- 3durere stomac si spate?
- 10Senzatie de arsura pe piele
- 3Spate intepenit
- 2durere de spate umar si cap
- 0Durere de spate in partea omoplatului stang
- 5dureri de cap si de spate
- 2Dureri spate
- 10dureri de spate
- 1dureri de plamani si spate
- 13dureri regulate de picioare si spate!
- 2diagnosticat cu angina pectorala instabila. acum 4 luni
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 1Rinichi Bolnav ?
- 0Durere sub omoplat
- 0Durere de spate
Mai multe informații despre: Durere de spate Arsurile pozitia corecta a spatelui
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: