durere de spate in partea dreapta sus - pozitie incorecta calculator
De 3 zile a inceput sa ma doara spatele din cand in cand, prima data a inceput cand m-am ridicat de la leptop, nu am birou si leptopul este asezat pe o masuta la nivelul patului, stau cam 2 ore pe zi pe leptop, cred ca in timp s-a acumulat.
Durerea este in partea dreapta sus, poate fi un muschi afectat sau ce poate fi? Noaptea nu simt durerea dar ziua o simt de mai multe ori, aproape continu cand sunt constienta.
Asi incerca cu supozitoare antiinflamatoare sau masaje inainte sa merg la medic sa vad daca imi trece, ce sa incerc?
Acum imi dau seama ca si in pat dorm de multe ori pe o parte ghemuita...
Multumesc de raspuns
Durerea este in partea dreapta sus, poate fi un muschi afectat sau ce poate fi? Noaptea nu simt durerea dar ziua o simt de mai multe ori, aproape continu cand sunt constienta.
Asi incerca cu supozitoare antiinflamatoare sau masaje inainte sa merg la medic sa vad daca imi trece, ce sa incerc?
Acum imi dau seama ca si in pat dorm de multe ori pe o parte ghemuita...
Multumesc de raspuns
4 comentarii
Vreau sa adaug ca am nascut acum un an prin cezariana si de fiecare data cand faceam baita la bebelus aveam dureri de spate dar mai jos nu in partea dreapta sus...
Buna ziua!
Cel mai probabil este un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Daca nu exista semne de afectare neurologica de tip paralizii-parestezii sau deficite musculare ale membrului pelvin, solutia este conservatoare: reducerea greutatii (daca este cazul), repaus relativ cateva luni (evitarea ridicarii greutatilor si a statului in picioare prelungit) si mai ales kineto-terapie (dupa programe specifice coloanei lombare).
Existenta semnelor neurologice de compresiune radiculara conduce la indicatia de interventie chirurgicala, pe care o decideti impreuna cu neurochirurgul in urma examinarii clinice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai probabil este un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Daca nu exista semne de afectare neurologica de tip paralizii-parestezii sau deficite musculare ale membrului pelvin, solutia este conservatoare: reducerea greutatii (daca este cazul), repaus relativ cateva luni (evitarea ridicarii greutatilor si a statului in picioare prelungit) si mai ales kineto-terapie (dupa programe specifice coloanei lombare).
Existenta semnelor neurologice de compresiune radiculara conduce la indicatia de interventie chirurgicala, pe care o decideti impreuna cu neurochirurgul in urma examinarii clinice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
nu am mai avut pana acum dureri de spate, poate fi asa grav... nu ar trece cu antiinflamatoare sau gel?
Prima data am simtit dureri de spate cand il RIDICAM PE BEBELUS DIN CADITA SI IL DUCEAM IN PAT, dintr-o camera in alta, dar aceste dureri erau doar 1 minut cat ma ridicam de jos de la baita, iar acum aceste dureri ce le am de 3 zile sunt altfel, simt ca de la leptop - pozitie incorecta a coloanei, mai tin din cand in cand baietelul de un an in brate, stau acasa, altceva nu fac. Durerile de acum sun cand in dreapta sus, cand la mijloc, cand in stanga sus... pot fi chiar atat de grave?????
Prima data am simtit dureri de spate cand il RIDICAM PE BEBELUS DIN CADITA SI IL DUCEAM IN PAT, dintr-o camera in alta, dar aceste dureri erau doar 1 minut cat ma ridicam de jos de la baita, iar acum aceste dureri ce le am de 3 zile sunt altfel, simt ca de la leptop - pozitie incorecta a coloanei, mai tin din cand in cand baietelul de un an in brate, stau acasa, altceva nu fac. Durerile de acum sun cand in dreapta sus, cand la mijloc, cand in stanga sus... pot fi chiar atat de grave?????
am aflat ca am spondiloza ce sfaturi imi dati?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 2durere de spate si de umar
- 8Durere spate stanga sus
- 3hematurie si durerea de mijloc
- 2durere de spate intensa cand stau foarte mult in picioare
- 5este hernie de disc sau tot lombosciatica?
- 3Spate intepenit
- 3durere spate
- 7dureri de spate
- 2dureri de spate
- 9Durere spate umar
- 1durere de spate si dureri musculare
- 1dureri de spate [rinichi]
- 0discoartroza
- 12Dureri lombare dupa ce am dansat la un chef
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 3de profesie sofer si are dureri de spate
- 0Durere sub omoplat
- 4Durere insuportabila de spate
- 1Durere de spate + interpretare radiografie
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: