dureri regulate de picioare si spate!
Problema cu care ma cofrunt este durerea de picioare. Mai exact ma doar foarte tare genunchii atunci cand stau in picioare mai mult de 3-4 ore, durerea simtindu-se si la spate. Mentionez ca am 20 de ani, inaltimea de 1, 70 m, greutatea de 50 de kg.
Inainte aveam un loc de munca la care stateam in picioare mai binede 12-13 ore, dar din cauza durerilor regulate de genunchi si spate trebuia mereu sa ma asez jos pentru a ma odihni. Eu mai am si un obicei de a sta la masa cu piciorul sub mine, desi stiu ca asta imi poate afecta coloana. Ma gandesc sa nu fie si asta o problema.
As dori sa imi recomandati ce pot face, deoarece pana acuma nu am consultat un medic iar durerile acestea imi creeaza disconfort in viata de zi cu zi.
Va multumesc!
Inainte aveam un loc de munca la care stateam in picioare mai binede 12-13 ore, dar din cauza durerilor regulate de genunchi si spate trebuia mereu sa ma asez jos pentru a ma odihni. Eu mai am si un obicei de a sta la masa cu piciorul sub mine, desi stiu ca asta imi poate afecta coloana. Ma gandesc sa nu fie si asta o problema.
As dori sa imi recomandati ce pot face, deoarece pana acuma nu am consultat un medic iar durerile acestea imi creeaza disconfort in viata de zi cu zi.
Va multumesc!
13 comentarii
Buna seara!
Este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc etc).
Prin urmare, logic, trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc etc).
Prin urmare, logic, trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
multumesc frumos. m-ati speriat un pic. o sa iau in vedere acest sfat!
@roxyroxa93
Eu va recomand sa apelati la consultul ortopedic si sa cititi mai multe pe internet despre posturile ergonomice in viata de zi cu zi si sa incercati sa aplicati.
Eu va recomand sa apelati la consultul ortopedic si sa cititi mai multe pe internet despre posturile ergonomice in viata de zi cu zi si sa incercati sa aplicati.
Va multumesc frumos. O sa iau in calcul si acest sfat.
am dureri groznice de picioare spate si miini, picioarele si miinile nu le simt sunt tot timpul amortite, durerile sunt pe timpul noptii mai accentuate decit in timpul zilei, astept cu nerabdare o parere va multumesc
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul in situatia D-voastra: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, neurochirugicale, metabolice, reumatologic-inflamatorii, hematologice etc etc.
Astept detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul in situatia D-voastra: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, neurochirugicale, metabolice, reumatologic-inflamatorii, hematologice etc etc.
Astept detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua, va multumesc foarte mult pt promtitudine, revin cu mai multe detalii, am 45 de ani, 1.65 inaltime, 63kg, muncesc bucatar de 4 ani in Germania iar in urma unor analize efectuate mi s-a depistat o infectie in singe de la muscatura de capuse spun dr, veche de un an jumate, am urmat 3 doze de soc cu antibiotic si dupa ultima analiza mi s-a interzis antibioticul timp de 6 luni, datorita lipsei de timp nu am mai ajuns la dr iar in ultimul timp ma simt din ce in ce mai rau, in afar de faptul ca miinile si picioarele nu le simt am si dureri groaznice de miini, picioare si spate, sunt foarte obosita, vederea mi-a cedat, mentionez ca muncesc foarte mult, am foarte mult stres la locul de munca, citeodata simt ca cedez pshiic, dar ce as vrea sa va mai spun ca sunt foarte sigura ca nu am fost muscata de capusa pt ca toate concediile mele le-am facut acasa in ROMINIA iar din cite am citit in internet capusa nu cade singura si mai stiu asta si de la ciinele pe care il avem, alte boli depistae sunt asm bronsic alergica la mucegai si animale iar acum 10 ani am scos fierea in rest un uter fibromatos dar sunt sub observatie la un dr ginecolog.VA MULTUMESC PT TIMPUL ACORDAT in 2 saptamini plec in concediu acasa daca puteti sa imi recomandati ce analize sa fac pt ca am mai multa incredere in doctorii nostrii.CU RESPECT VA DORESC NUMAI BINE GEORGETA SUTU
Buna ziua!
Se pare ca raspunsul este infinit mai simplu decat vi-l imaginati: munciti prea mult si va stressati prea mult!!!
Luati-va o perioada " de proba" de 1-2 luni, in care sa reduceti drastic atat eforturile fizice cat si stress-ul, si puteti apoi monitoriza efectele..
Daca suferintele persista si dupa aceasta perioada, puteti incepe sa investigati cauzele..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Se pare ca raspunsul este infinit mai simplu decat vi-l imaginati: munciti prea mult si va stressati prea mult!!!
Luati-va o perioada " de proba" de 1-2 luni, in care sa reduceti drastic atat eforturile fizice cat si stress-ul, si puteti apoi monitoriza efectele..
Daca suferintele persista si dupa aceasta perioada, puteti incepe sa investigati cauzele..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
MULTUMESC foarte mult dar care e parerea d-voastra cu muscatura de capuse?????
Este evident ca nu ma pot pronunta, fiind in totala necunostinta de cauza.
Poate fi vorba sau nu despre maladia Lyme (borrelioza transmisa de capuse), acest fapt trebuie stabilit impreuna cu reumatologul si cu infectionistul, prin consult clinic si eventual analize specifice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi vorba sau nu despre maladia Lyme (borrelioza transmisa de capuse), acest fapt trebuie stabilit impreuna cu reumatologul si cu infectionistul, prin consult clinic si eventual analize specifice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
BORRELIOZA a fost si diagnosticul pus de dr de aici dar normal domnule dr nu ar fi trebuit sa o vad sau sa am o inflamatie atunci cind m-a muscat?????
Teoretic aveti dreptate, insa dpdv practic asemenea intepaturi trec adesea neobservate...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
OK D-le doctor va multumesc foarte mult pt timpul acordat, va urez o duminica placuta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere spate+senzatie de umplere insuficienta a plamanilor cu aer
- 3dureri de picioare
- 3probleme picioare
- 6Dupa ce am plecat de la Baile Felix, am mari dureri de picioare
- 3Durere picior drept
- 4Problema neurologica?
- 1Dureri de spate
- 5durere in picior cand stau mai mult pe scaun
- 1Dureri(intepaturi in spate)
- 2Dureri de maini si picioare
- 4durere de picioare groaznica, de aproape 2 ani
- 1Durere picior stang si testicul stang
- 3de profesie sofer si are dureri de spate
- 3durere de picior la copil
- 2Durere laba picior drept- articulatie umflata
- 0Dureri de spate de 2 sapt plus stări de rau
- 1Durere lombara, cervicala si omoplat.
- 4Durere si inflamatie picior
- 1Durere picior copil 5 ani
- 1Dureri intense la picior (glezna si genunchi) inclusiv in pozitia de repaus
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: