Nu-mi trece cu nimic durerea de spate.
Buna seara!
In urma unor dureri de spate am mers la medicul de familie unde mi a dat trimitere la pneumologie.
Acolo am facut raza si mi au spus ca am o usoara bronsita. Si mi a dat reteta cu Amoxicilina.(1 mg)
Initial imi trecuse pana sa alerg cu gura deschisa ca sa pot ajunge la timp la scoala.
Iar acum ma doare iar spatele ingrozitor.Am fost din nou la medicul de familie si mi a dat iar Ospamox, Eurespal si Adagin.
Am 3 zile de cand le iau insa nu se vede nici o schimbare.
Acum iau 1 mg la 12 ore, iar inainte sa ma apuc de fugit ca nebuna luam 1 mg lmg la 8 ore? Acum ar trebui sa iau la interval de cat?
E posibil sa am altceva?
Va rog spuneti mi ce pot face, ma doare foarte tare spatele, mentionez ca alte simptome nu am si ca durerea de spate e doar in partea stanga la mijlocul spatelui.
In urma unor dureri de spate am mers la medicul de familie unde mi a dat trimitere la pneumologie.
Acolo am facut raza si mi au spus ca am o usoara bronsita. Si mi a dat reteta cu Amoxicilina.(1 mg)
Initial imi trecuse pana sa alerg cu gura deschisa ca sa pot ajunge la timp la scoala.
Iar acum ma doare iar spatele ingrozitor.Am fost din nou la medicul de familie si mi a dat iar Ospamox, Eurespal si Adagin.
Am 3 zile de cand le iau insa nu se vede nici o schimbare.
Acum iau 1 mg la 12 ore, iar inainte sa ma apuc de fugit ca nebuna luam 1 mg lmg la 8 ore? Acum ar trebui sa iau la interval de cat?
E posibil sa am altceva?
Va rog spuneti mi ce pot face, ma doare foarte tare spatele, mentionez ca alte simptome nu am si ca durerea de spate e doar in partea stanga la mijlocul spatelui.
1 comentarii
sunt mari sans esa fie o problema la coloana vertebrala.. si e cazul de radiografii si consult la reumatologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri de spate de vreo sapatamana
- 3dorsolombalgii cronice mixte pe fond de deviatii oxiale arteriale.deficit functional mediu
- 2dureri insuportabile de oase
- 5Durere persistenta spate(zona coastelor)
- 7durere inghinala si in spate
- 5dureri atipice, stare de ameteala, in stare de repaus.. incolo sa o mai iau?
- 4dureri de spate
- 2Dureri sub buric, toracale si spate.
- 1dureri de plamani si spate
- 3Durere de spate in partea stanga a zonei lombare
- 1ma doare ff tare spatele
- 1dureri de spate
- 1Dureri de spate si oboseala
- 4Durere spate stanga sus
- 1Dureri de spate
- 0Junghiuri in spate
- 4Durere spate
- 4Dureri de spate zona toracica