Nu-mi trece cu nimic durerea de spate.
Buna seara!
In urma unor dureri de spate am mers la medicul de familie unde mi a dat trimitere la pneumologie.
Acolo am facut raza si mi au spus ca am o usoara bronsita. Si mi a dat reteta cu Amoxicilina.(1 mg)
Initial imi trecuse pana sa alerg cu gura deschisa ca sa pot ajunge la timp la scoala.
Iar acum ma doare iar spatele ingrozitor.Am fost din nou la medicul de familie si mi a dat iar Ospamox, Eurespal si Adagin.
Am 3 zile de cand le iau insa nu se vede nici o schimbare.
Acum iau 1 mg la 12 ore, iar inainte sa ma apuc de fugit ca nebuna luam 1 mg lmg la 8 ore? Acum ar trebui sa iau la interval de cat?
E posibil sa am altceva?
Va rog spuneti mi ce pot face, ma doare foarte tare spatele, mentionez ca alte simptome nu am si ca durerea de spate e doar in partea stanga la mijlocul spatelui.
In urma unor dureri de spate am mers la medicul de familie unde mi a dat trimitere la pneumologie.
Acolo am facut raza si mi au spus ca am o usoara bronsita. Si mi a dat reteta cu Amoxicilina.(1 mg)
Initial imi trecuse pana sa alerg cu gura deschisa ca sa pot ajunge la timp la scoala.
Iar acum ma doare iar spatele ingrozitor.Am fost din nou la medicul de familie si mi a dat iar Ospamox, Eurespal si Adagin.
Am 3 zile de cand le iau insa nu se vede nici o schimbare.
Acum iau 1 mg la 12 ore, iar inainte sa ma apuc de fugit ca nebuna luam 1 mg lmg la 8 ore? Acum ar trebui sa iau la interval de cat?
E posibil sa am altceva?
Va rog spuneti mi ce pot face, ma doare foarte tare spatele, mentionez ca alte simptome nu am si ca durerea de spate e doar in partea stanga la mijlocul spatelui.
1 comentarii
sunt mari sans esa fie o problema la coloana vertebrala.. si e cazul de radiografii si consult la reumatologie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ulcer fiere hemoroizi? stare generala ff proasta dimineata in general
- 3dorsolombalgii cronice mixte pe fond de deviatii oxiale arteriale.deficit functional mediu
- 6am motive de ingrijorare?
- 8Durere difuza spate-inghinala-testicul-picior, partea stanga
- 5este hernie de disc sau tot lombosciatica?
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 0Durere spate
- 1Dureri de spate.. Nu am medic de familie. unde sa merg?
- 7dureri de spate
- 1Durere de spate din cauza ridicarii (prevenire inrautatire)
- 1Durere spate dupa fractura de clavicula
- 1durere de spate si dureri musculare
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 6artroza lombara
- 2am scurgeri mici maronii, dureri de spate si de ovare
- 0Junghiuri in spate
- 1Dureri de spate in zona omoplatului, a coastelor
- 1Durere spate
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: