dureri de spate foarte dese...
Acum 5 ani am facut apa la un plaman am fost internata, sa demosnstrat ulterior ca am TBC am facut tratament cateva luni dar nu 6 cat trebuia am fumat, si pana akum un an nu am mai avut probleme.nu tusesc nu fac temperatura, nu am mai racit de doi ani nu am sputa k sange dar am dureri mari de spate, cand trag aer in piept simt k ma dor plamanii, , am si o munca grea, stau cu mainele numai in apa am fostla doctor regulat imi zic ca pata mea pe plaman va ramane mereu semn ca am fost bolnava si ca am dureri nu mi zic nimic..un sfat ceva un tratament merg la doctor degeaba ma trimit acasa ce sa fac?CA durerile sunt tot mai mari nu ma lasa deloc si sunt si foarte slaba nu pot lua in greutate cu toate ca am renuntat la fumat..sa fie altceva sau sa am tot apa la plamani e posibil sa fi revenit boala...multumesc ast un raspuns
1 comentarii
Trebuie sa faci radiografie pulmonara si sa te consulte un medic, nu mergi degeaba. Pentru ce ai avut tu, neaparat un medic trebuie sa-ti dea tratament, de la distanta nimeni nu-ti va putea da o solutie concreta. Oricum, ai fost foarte inconstienta ca n-ai facut tratamentul cum trebuia si mai ales ai fumat. Ar cam trebui sa-ti asumi aceste stari neplacute din prezent, , , , Ca sa nu spun ca puteai transmiteTBC si altora, , , ,
Deci, mergi la medic, sau schimba pneumologul daca ai fost nemultumita, nu-ti risca viata.
Sanatate!
Deci, mergi la medic, sau schimba pneumologul daca ai fost nemultumita, nu-ti risca viata.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Durere difuza spate-inghinala-testicul-picior, partea stanga
- 6Practic culturism de vreo 7 luni si am o durere la spate
- 2durere spate stanga undeva mai jos de omoplatul stang
- 5Durerile de spate, in zona cutiei toracice. Este ca un fel de febra musculara
- 8Am dureri mari de coloana
- 0Durere spate
- 1Dureri puternice in spate
- 6S-a aplecat putin si imediat i s-a facut rau, o doare spatele si nu se poate misca
- 2Dureri sub buric, toracale si spate.
- 1Durere de spate din cauza ridicarii (prevenire inrautatire)
- 0Durere de spate
- 10Arsuri stanga spate (de la coloana spre stanga) si intepaturi in corp
- 0Durere spate, piscaturi, parestezii, transpiratie spate si cap
- 0Ameteli de vreo 2 zile si probleme cu spatele
- 0durere si troznire articulatii si spate
- 0discoartroza
- 1Am dureri de spate in zona coloanei lombare
- 3Durere spate dreapta jos
- 2durere lombara care reapare mai ales când merg la fotbal
- 0Junghiuri in spate
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: