durere de sold
Buna ziua,
De aproximativ un an de cate ori port tocuri foarte inalte ( 10 cm) imi apare o durere la nivelul soldului drept ce persista timp de 2, 3 zile si pe care o simt de cate ori incerc sa ma urc in masina, ori in pat, ori la urcatul scarilor. Daca nu port tocuri foarte inalte sunt in regula, nu am probleme niciodata. Astazi am vazut o emisiune despre coxartroza ce m-a pus pe ganduri.. Credeti ca ar trebui sa consult un medic ortoped cu privire la problema mea, ori durerea de sold poate fi ceva obisnuit in cazul purtarii tocurilor foarte inalte? Pana acum un an nu eram un fan al tocurilor, deci nu pot compara situatia mea actuala cu cea precedenta. Multumesc anticipat pentru raspuns.
De aproximativ un an de cate ori port tocuri foarte inalte ( 10 cm) imi apare o durere la nivelul soldului drept ce persista timp de 2, 3 zile si pe care o simt de cate ori incerc sa ma urc in masina, ori in pat, ori la urcatul scarilor. Daca nu port tocuri foarte inalte sunt in regula, nu am probleme niciodata. Astazi am vazut o emisiune despre coxartroza ce m-a pus pe ganduri.. Credeti ca ar trebui sa consult un medic ortoped cu privire la problema mea, ori durerea de sold poate fi ceva obisnuit in cazul purtarii tocurilor foarte inalte? Pana acum un an nu eram un fan al tocurilor, deci nu pot compara situatia mea actuala cu cea precedenta. Multumesc anticipat pentru raspuns.
2 comentarii
Buna ziua!
Nu cred ca este vorba despre coxartroza, care se manifesta profund diferit.
Este mai curand o suprasolicitare a muschilor soldului (in special iliopsoas), coroborata cu pozitia vicioasa a coloanei vertebrale, determinate de cele 10 cm de toc.
Este de un miliard de ori mai simplu sa evitati originea raului (cele 10 cm) decat sa incepeti sa efectuati investigatii inutile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Nu cred ca este vorba despre coxartroza, care se manifesta profund diferit.
Este mai curand o suprasolicitare a muschilor soldului (in special iliopsoas), coroborata cu pozitia vicioasa a coloanei vertebrale, determinate de cele 10 cm de toc.
Este de un miliard de ori mai simplu sa evitati originea raului (cele 10 cm) decat sa incepeti sa efectuati investigatii inutile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22De mai multi ani ma lupt cu dureri de picioare
- 5dureri insuportabile de coloana, sold
- 4Durere de sold
- 10coxartroza
- 0durere usoara la sold
- 12durere acuta sold
- 4durere de sold drept s-a extins la spate, in partea inghinala
- 1Dureri mari in solduri si picioare
- 5picior umflat-pulpa superioara
- 4Articulatie coxo-femurala
- 2Durere sold insuportabila
- 8unde ma mai pot adresa?
- 2Dureri de sold
- 1durere sold stg, umar stg, arsuri
- 1durere sold
- 1Durere sold
- 4Durere puternică de șold
- 1Dureri in zona soldului
- 1AMA-M2 pozitiv inseamna colangita biliara primitiva?
- 4Șold blocat - procedura de decompresie a capului femural cu injectare de celule STEM din creasta ili
Mai multe informații despre: durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: