durere de sold

28-09-2011
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Buna ziua,
De aproximativ un an de cate ori port tocuri foarte inalte ( 10 cm) imi apare o durere la nivelul soldului drept ce persista timp de 2, 3 zile si pe care o simt de cate ori incerc sa ma urc in masina, ori in pat, ori la urcatul scarilor. Daca nu port tocuri foarte inalte sunt in regula, nu am probleme niciodata. Astazi am vazut o emisiune despre coxartroza ce m-a pus pe ganduri.. Credeti ca ar trebui sa consult un medic ortoped cu privire la problema mea, ori durerea de sold poate fi ceva obisnuit in cazul purtarii tocurilor foarte inalte? Pana acum un an nu eram un fan al tocurilor, deci nu pot compara situatia mea actuala cu cea precedenta. Multumesc anticipat pentru raspuns.
2 comentarii
0
28-09-2011, ora 22:50
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Nu cred ca este vorba despre coxartroza, care se manifesta profund diferit.
Este mai curand o suprasolicitare a muschilor soldului (in special iliopsoas), coroborata cu pozitia vicioasa a coloanei vertebrale, determinate de cele 10 cm de toc.
Este de un miliard de ori mai simplu sa evitati originea raului (cele 10 cm) decat sa incepeti sa efectuati investigatii inutile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
0
01-10-2011, ora 23:21
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Va multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: