durere de glezna
buna ziua sant florin albeanu am 72kg 1.70 analtime. am o problema cu glezna stanga de ceva vreme ma cam doare mai ales dimineata pana se ancalzeste piciorul, an trecut durerea a prsistat sus la genunchi dar cu timpu a coborat an partea de jos la glezna, am mers la farmacie cum face tot romanul mi-sa recomandat ceva unguent [diclofenac] dar degeaba durerea persista, nu antotdeauna dar 7 zile din 10 o simt. daca sante-ti bun sa-mi dati un sfat. va multumesc
3 comentarii
Buna ziua!
Probabil va confruntati cu distrugerea articulatiei gleznei (artroza), cauzata de traumatisme, de efort fizic exagerat etc.
Nu se pune problema unguentului, deoarece nu va ajuta cu nimic.
Nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: status ocupational si sporturi practicate, eforturi fizice domestice/profesionale/sportive practicate, antecedente traumatice si de alta natura etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Probabil va confruntati cu distrugerea articulatiei gleznei (artroza), cauzata de traumatisme, de efort fizic exagerat etc.
Nu se pune problema unguentului, deoarece nu va ajuta cu nimic.
Nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: status ocupational si sporturi practicate, eforturi fizice domestice/profesionale/sportive practicate, antecedente traumatice si de alta natura etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
statusul meu profesional este munca..lucrez 10 ore pe santier nu fac sport pt ca nu ami permite timpul iar antecedente traumatice nu am. greutati ridic cum ar fi saci de ciment, boltari etc
Asa dupa cum va precizam in raspunsul precedent, va confuntati cu distrugerea gleznelor, datorata efortului fizic excesiv.
Nu exista nimic de facut, in afara reducerii drastice a efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu exista nimic de facut, in afara reducerii drastice a efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49Fractura bimaleolara operata
- 195Entorsa glezna
- 42Dureri - sensibilitate tibie
- 4in timp ce coboram scarile al calcat intr-o parte
- 1glezne umflate
- 119recuperare picior dupa gips
- 7durere glezna
- 7Dureri de glezna noaptea
- 4Durere de glezna si genunchi
- 3Fisura glezna
- 2artroza la glezna
- 8entorsa glezna... acum o saptamana la fotbal
- 11Glezna dreapta umflata
- 2Edem osos si Edem ligamentar
- 4Glezna umflată si roșie
- 17Glezna umflata la doua luni de la călcat cu tocuri pe un teren cu denivelari
- 1Glezna dreapta RMN
- 1Os iesit sub glezna
- 1Obstructii articulare la glezne.
Mai multe informații despre: glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: