Intrebare dureri la glezna dreapta

Bună ziua,
Am dureri la glezna dreapta când urc sau cobor scări. Sunt o femeie de 58 ani, talie 165, 52 kg (constanta), sunt foarte activă dar nu îmi forțez limitele si port numai încălțăminte comoda și cu toc de maxim 2 cm.
Am făcut RMN la glezna si concluzia: leziune osteocondrala gr.II, extinsă la nivelul suprafeței talare ant.in articulația talonaviculara, edem osos moderat, leziune osteocondrala gr.II la nivelul articulației cuboidului cu MTF 4., tenosinovită moderata la nivelul flexorului lung al halucelui.
Care poate fi cauza acestor leziuni și ce pot face?Mulțumesc.
Am dureri la glezna dreapta când urc sau cobor scări. Sunt o femeie de 58 ani, talie 165, 52 kg (constanta), sunt foarte activă dar nu îmi forțez limitele si port numai încălțăminte comoda și cu toc de maxim 2 cm.
Am făcut RMN la glezna si concluzia: leziune osteocondrala gr.II, extinsă la nivelul suprafeței talare ant.in articulația talonaviculara, edem osos moderat, leziune osteocondrala gr.II la nivelul articulației cuboidului cu MTF 4., tenosinovită moderata la nivelul flexorului lung al halucelui.
Care poate fi cauza acestor leziuni și ce pot face?Mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 195Entorsa glezna
- 56durere picior drept
- 5Durere la incheietura maini si amortela palmei
- 0durere la glezna.. rog indrumare
- 9fractura trimaleolara stanga
- 0glezna umflata
- 3Glezne umflate cu aspect 'gelatinos'
- 21Glezna umflata, insotita de dureri...
- 5umflaturi pe glezne
- 7traumatism genunchi drept?
- 11glezna cu probleme
- 2Glezna si laba piciorului umflate dupa o lovitura de menisc
- 5glezna
- 3Durere glezna
- 4Glezna umflată si roșie
- 1Glezna sta umflată de 2 luni
- 1Glezna umflatura
- 3RMN glezna picior stang -interpretare
- 1Obstructii articulare la glezne.
Mai multe informații despre: glezna RMN glezna