echivalenta de fractura cu luxatie postero externa picior drept si diastazis tibioperonier
buna ziua in 21.05.2013 am facut o operatie la glezna dreapta si am o placa 1/3 tubulara cu 6 suruburi si unul transperoneal, peste 2 saptamani trebuie sa merg sa scoata surubul si as dorii sa stiu ce anestezie imi face sincer imi este foarte frica.astept raspunsuri cine a trecut prin asa ceva
5 comentarii
Buna seara!
Tendinta moderna in centrele occidentale este de extragere a surubului trans-fibulo-tibial la 3 luni de la interventia initiala, si in nici un caz la 6-8 saptamani.
Anestezia este, de obicei, fie una locala, fie una generala de scurta durata (3-5 minute).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Tendinta moderna in centrele occidentale este de extragere a surubului trans-fibulo-tibial la 3 luni de la interventia initiala, si in nici un caz la 6-8 saptamani.
Anestezia este, de obicei, fie una locala, fie una generala de scurta durata (3-5 minute).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
va multumesc din suflet domnule Doctor Marius si mai o intrebare am cumparat placa si nu mii s-a dat nici o factura nici o garantie doar un bon de casa cand am fost sa scoata firele au dat-o cotita ca sa vezi..ca eu nu stiu nimic daca doctorul nu este ce pot face in acest caz
Buna ziua!
Nu am inteles exact intrebarea: doriti sa aflati cum vi se poate deconta contravaloarea materialului de osteosinteza (placa si suruburi)??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu am inteles exact intrebarea: doriti sa aflati cum vi se poate deconta contravaloarea materialului de osteosinteza (placa si suruburi)??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
NU DR MARIUS, ATUNCI CAND MI-A ZIS CA TREBUIE SA FAC OPERATIA A SPUS CA IMI V-A DA O FACTURA SI O GARANTIE DAR NU MI-A DAT NIMIC DACA DOAMNE FERESTE PATESC CEVA CU CE MA JUSTIFIC EU CA AM CUMPARAT ACEA PLACA CU SURUBURI.
BUNA ZIUA!
Trebuie sa solicitati factura si garantia, asa dupa cum vi s-a promis.
Fiecare placa are un numar de serie si poate fi usor aflat producatorul, distribuitorul, data la care a fost fabricata, data la care a fost vanduta etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Trebuie sa solicitati factura si garantia, asa dupa cum vi s-a promis.
Fiecare placa are un numar de serie si poate fi usor aflat producatorul, distribuitorul, data la care a fost fabricata, data la care a fost vanduta etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4in timp ce coboram scarile al calcat intr-o parte
- 18blocarea gleznei prin artrodeza absolut necesara?
- 11glezne umflate, grele si amortite
- 3durere glezne
- 44entorsa glezna
- 15tendinita datorata unor calcefieri la nivelul gleznei
- 4intepaturi in glezna
- 5Glezna ramasa cu umflaturi si durere dupa ghips
- 4Probleme glezna picior
- 7traumatism genunchi drept?
- 4Glezna piciorului sting trosneste
- 5Fractura peroneu
- 1Entorsa glezna stanga fara umflatura
- 12glezna umflata