Durere de cap de 5 luni

22-07-2023
nansh
Nu este medic/terapeut
nansh
I. Cum a inceput
1. Intr-o noapte cand stateam pe telefon, am observat ca mi se pare ca usa se misca. Asa a fost si in urmatoarele cateva zile. Diminetile nu ma mai puteam trezi sa mananc inainte de scoala, deoarece eram obosit.
2. A venit vacanta scolara de pe 18 februarie, iar acasa cand ma uitam pe calculator simteam ca ochii nu pot tine pasul cu miscarea de pe calculator. Asa a fost pentru cateva zile, pana cand am inceput sa am nevoie sa iau pauza de la calculator, deoarece ochii mei erau atat de obositi, incat nu puteau tine pasul nici daca nu ma uitam pe calculator. In a 3 - a zi de cand se intampla asta, intr-o nopte in timp ce ma uitam pe calculator, simt ca incepe sa ma doara capul, dar continui sa ma uit pe calculator. Cand am vrut sa ma culc, cand am pus capul pe perna, simteam ca si cum perna era foarte tare, iar in scurt timp capul a inceput sa se incalzeasca si simteam cum sangele imi pulseaza in cap si a inceput sa imi vina sa vomit. M-am ridicat si m-am pus pe canapea asteptand sa treaca. Nu a trecut, dar dupa mult timp am reusit sa adorm, deoarece starea de voma a disparut. Dupa 2 ore de dormit ma trezesc cu o durere de burta si cu starea de voma. Dimineata, nu aveam pofta de mancare si inca simteam ca imi vine sa vomit. Asa a fost pentru 3 zile, dupa care lipsa poftei de mancare si senzatia de voma au disparut.

II. Cum este acum
• Au trecut 5 luni de cand am aceste simptome
1. Durere de cap este de obicei mica, dar poate fi si medie si pare sa fie cauzata de oboseala ochilor, deoarece cand imi simp ochii obosoti, dupa ceva timp apare si durere de cap. In timp ce ma doare capul, privitul ecranelor face durere de cap mai rea. Durerea de cap isi schimba locatia in mai multe locuri, cum ar fi fruntea, tamplele, tot capul etc.
2. Durere de burta este insotita si de alte simptome: scaderea apetitului, scaun mai moale decat de obicei si apa care se scurge de la fund. Durere de burta si cele 2 simptome mentionate mai sus nu sunt mereu prezente, acestea aparand pentru cateva zile, dupa care urmeaza cateva zile in care nu sunt prezente si apoi apar din nou. Durerea de burta sa simte ca un gol in stomac si am senzatia ca am muci in stomac

III. Ce investigatii am facut
1. IRM cerebral cu contrast
2. Examinare neurologica
3. Examinare oftalmologica
4. Examinare O.R.L.
5. Analize de sange si urina
6. ECG

Toate rezultatele acestor teste au fost bune
3 comentarii
1
23-07-2023, ora 00:37
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Mergi si la gastroenterologie am avut si eu ceva similar de la h pylori
0
23-07-2023, ora 01:01
nansh
Nu este medic/terapeut
nansh
ai avut dureri de cap cauzate de stomac?
1
23-07-2023, ora 02:29
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Da. Imi pulsa capul si imi pulsa si vederea. Si burta si tot toracele, dar la cap se simtea cel mai rau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.