Durere de cap cu ochiul drept
Buna ziua. Am și eu nevoie mare de ajutor, cu o îndrumare, nu mai știu ce să mă fac. De o luna jumătate, am o durere de cap împreună cu ochiul drept. este de intensitate medie și este continuă. La Nurofen nu prea cedează dar câteodată la cafetin cedează pentru o scurta perioada. Am tot continuat să iau 1 pastila de Nurofen sau cafetin o dată la 2 zile dar având colonul iritabil îmi cam face rău stomacului. Noaptea durerea se intensifică și îmi afectează calitatea somnului. Nu știu dacă are legătură dar acum o lună jumătate am umblat cu unul dintre ghete plin cu apă rece, s-a rupt talpa și am stat așa câteva ore bune. Când am ajuns acasă nu am avut nimic dar la scurt timp, 1 zi -2 au început durerile acestea. Că un scurt istoric: Am 27 de ani și acum 2 ani am inceput sa am probleme cu un vertij periferic central. Am reușit să scap de el cu ajutorul unui doctor căruia îi mulțumesc și acum pentru tot ce a făcut. Încă mai am episoade de vertij dar sunt mici că durata și intensitate și dispar rapid. M-ai am probleme cu spatele, zona cervicala, dureri cronice care după o investigație mai amănunțită s-au dovedit a fi datorita musculaturii, avand și o ușoară sciatica. Acum 2 ani mi-a murit mama, un infarct ceva neașteptat, unchiul meu a murit de cancer și acum mai nou și un văr de al meu tot de cancer. Asta mi-a declanșat o mare anxietate și stau mereu in frica sa nu am și eu ceva grav. Să nu am cancer. Am o frica morbidă sa nu mor. Vă rog ajutati-ma !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Durere de cap cam tot la 2, 3 zile
- 2Am nevoie de ajutor - dureri foarte puternice de cap, voma, batai de inima necontrolate
- 1Dureri de cap persistente
- 1Durere de cap
- 0Dureri de cap
- 1Cefalee, palpitatii, insomnie, senzatie de greata, lipsa de chef
- 2Durere cap zilnica
- 2Durere de cap de 10 luni
- 1Durere de cap în fiecare dimineață
- 4Dureri de cap
- 1Dureri de cap frecvente si puternice
- 0Este ok sa încep tratamentul cu topiramat?
- 0Durere, amețeli, viata cotidiana afectata
- 2Dureri frecvente de cap - un fel de tic?
- 1Dureri de cap și presiune intracraniană
- 2Dureri de cap și presiune intracraniană
- 3Durere de cap de 5 luni
- 1Rezultat radiografii, durere ceafa de 15 ani
Mai multe informații despre: cefalee cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: