ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Durere de cap cu ochiul drept

02-02-2019
MihaiV1992
Nu este medic/terapeut
MihaiV1992
Buna ziua. Am și eu nevoie mare de ajutor, cu o îndrumare, nu mai știu ce să mă fac. De o luna jumătate, am o durere de cap împreună cu ochiul drept. este de intensitate medie și este continuă. La Nurofen nu prea cedează dar câteodată la cafetin cedează pentru o scurta perioada. Am tot continuat să iau 1 pastila de Nurofen sau cafetin o dată la 2 zile dar având colonul iritabil îmi cam face rău stomacului. Noaptea durerea se intensifică și îmi afectează calitatea somnului. Nu știu dacă are legătură dar acum o lună jumătate am umblat cu unul dintre ghete plin cu apă rece, s-a rupt talpa și am stat așa câteva ore bune. Când am ajuns acasă nu am avut nimic dar la scurt timp, 1 zi -2 au început durerile acestea. Că un scurt istoric: Am 27 de ani și acum 2 ani am inceput sa am probleme cu un vertij periferic central. Am reușit să scap de el cu ajutorul unui doctor căruia îi mulțumesc și acum pentru tot ce a făcut. Încă mai am episoade de vertij dar sunt mici că durata și intensitate și dispar rapid. M-ai am probleme cu spatele, zona cervicala, dureri cronice care după o investigație mai amănunțită s-au dovedit a fi datorita musculaturii, avand și o ușoară sciatica. Acum 2 ani mi-a murit mama, un infarct ceva neașteptat, unchiul meu a murit de cancer și acum mai nou și un văr de al meu tot de cancer. Asta mi-a declanșat o mare anxietate și stau mereu in frica sa nu am și eu ceva grav. Să nu am cancer. Am o frica morbidă sa nu mor. Vă rog ajutati-ma !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: