Am nevoie de ajutor - dureri foarte puternice de cap, voma, batai de inima necontrolate

06-09-2018
Ellaine
Nu este medic/terapeut
Ellaine
Buna Seara am si eu o problema si am nevoie de un sfat am de vreo 3 ani de zile dureri foarte puternice de cap, De obicei pe partea stanga la Nivelul tamplei, insotite de stari de slabiciune, De voma, batai de inima necontrolate Ultima data mi-Am luat tensiunea era de 9/7, tin sa mentionez ca durerile le am timp de 3-4 zile cateodata de 3 ore pe luna dupa care Raman cu o Senzatie de tensiune in jurul frunti si a tamplei.de obicei iau ibuprofen dar efectul e de cateva minute am fost la medic dar mi sa spus ca am migrene..daca poate cineva sa ma ajute.va multumesc!
2 comentarii
0
06-09-2018, ora 23:34
Ellaine
Nu este medic/terapeut
Ellaine
Tin sa mentionez ca noaptea nu pot sa adorm de iar dimineata cand ma trezesc sunt de obicei mai obosita decat seara
0
12-09-2018, ora 23:14
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna seara. Se pare ca suferiti de insomnie iar privarea de somn se poate manifesta cu cefalee/migrena, palpitatii (batai de inima necontrolate), stare de slabiciune/oboseala, greata, etc. Va recomand sa consultati un medic cu competenta in somnologie care, in urma evaluarii, poate recomanda si alte consulturi (neurologie, psihologie, etc.). Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.