Am nevoie de ajutor - dureri foarte puternice de cap, voma, batai de inima necontrolate
Buna Seara am si eu o problema si am nevoie de un sfat am de vreo 3 ani de zile dureri foarte puternice de cap, De obicei pe partea stanga la Nivelul tamplei, insotite de stari de slabiciune, De voma, batai de inima necontrolate Ultima data mi-Am luat tensiunea era de 9/7, tin sa mentionez ca durerile le am timp de 3-4 zile cateodata de 3 ore pe luna dupa care Raman cu o Senzatie de tensiune in jurul frunti si a tamplei.de obicei iau ibuprofen dar efectul e de cateva minute am fost la medic dar mi sa spus ca am migrene..daca poate cineva sa ma ajute.va multumesc!
2 comentarii
Tin sa mentionez ca noaptea nu pot sa adorm de iar dimineata cand ma trezesc sunt de obicei mai obosita decat seara
Buna seara. Se pare ca suferiti de insomnie iar privarea de somn se poate manifesta cu cefalee/migrena, palpitatii (batai de inima necontrolate), stare de slabiciune/oboseala, greata, etc. Va recomand sa consultati un medic cu competenta in somnologie care, in urma evaluarii, poate recomanda si alte consulturi (neurologie, psihologie, etc.). Sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 623Migrene... mostenite
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 3migrena... diverse tratamente fara niciun rezultat
- 13neurologie
- 7Migrena cronica
- 3durere de cap cand ma trezesc dimineata
- 7Tromb la nivelul sinusului transvers stang
- 11ce pot sa am ?
- 11Migrena si fibromul uterin
- 3Tratament naturist pentru migrene
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 6de aprox 10-12 zile, am dureri de cap... dar nu foarte puternice
- 13Caut raspuns unui cumul de simptome..
- 8Gabaran
- 0Dureri de cap insuportbile de 8 luni
- 1Durere de cap
- 0Dureri de cap recurente
- 0Dureri de cap
- 4Durere de cap De foarte mult timp Un sfat va rog frumos!
- 0Durere de cap constanta
Mai multe informații despre: Migrena cefalee cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: