RMN pentru niște dureri de cap pe care le aveam deja de 3 luni
Buna ziua, am făcut de curând un RMN pentru niște dureri de cap pe care le aveam deja de 3 luni. L-am făcut la privat deoarece la urgente și medicul de familie mi-au spus ca nu am nimic și sa nu ma îngrijorez. Acum am primit rezultatul și nu știu ce înseamnă, nici medicul de familie nu știe iar programare la neurolog am găsit tocmai pe 3 Ianuarie, vreau doar sa știu dacă este ceva grav care necesita tratament imediat, sunt foarte îngrijorată.
Concluzie/Recomandări:
Leziune sechelara in centrul semioval drept probabil ischemica cronica. Demielinizare cronica milimetrica cingulara dreapta.
Stenoza ACI dreapta la iesirea din sinusul cavernos.
Asimetrie usoara de calibru ACI pe intreg traiectul intracranian si cervical superior stanga>dreapta- de corelat cu ecografia Doppler cervicala
Se infirma leziuni ischemice/hemoragice recente, malformații vasculare sau procese expansive.
Concluzie/Recomandări:
Leziune sechelara in centrul semioval drept probabil ischemica cronica. Demielinizare cronica milimetrica cingulara dreapta.
Stenoza ACI dreapta la iesirea din sinusul cavernos.
Asimetrie usoara de calibru ACI pe intreg traiectul intracranian si cervical superior stanga>dreapta- de corelat cu ecografia Doppler cervicala
Se infirma leziuni ischemice/hemoragice recente, malformații vasculare sau procese expansive.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15rezultat RMN cervical, RMN cerebral
- 4Concluzii IRM cranio-cerebral si angio
- 0Rezultat RMN
- 2dupa rmn, recomandata completarea investigatiei cu sdc
- 7Ajutor - RMN Cerebral nativ
- 2Rezultat RMN
- 0Durere de cap cu ochiul drept
- 0Interpretare IRM cerebral
- 1Scleroza multipla
- 2Ajutor! Durere la cap, rmn cerebral
- 0Leziuni demielinizzante subcorticale supratentoriale, de origine vascular ischemica
- 1Dureri de cap frecvente si puternice
- 0Interpretare RMN cerebral + regiune cervicală
- 0IRM Cerebral nativ
- 0Rezultat RMN cerebral
Mai multe informații despre: RMN cranio-cerebral RMN cerebral cefalee cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: