Cefalee permanenta de 2 ani
Acum 2 ani am avut dureri de cap foarte puternice si atacuri de panica dupa ce am citit pe internet si eram aproape sigur ca am o tumoare si voi muri.Chemam ambulanta aproape in fiecare zi timp de o saptamina fiinda aveam anxietate ceea ce mia provocat atacuri de panica am avut si tensiunea 150/100 la 13 ani si tot din cauza anxietatii mi se agravau durerile de cap am fost la un pediatru-neurolog care nu ma ajutat cu nimic tinea doar una ca stau pe telefon si de aia am tot si eu chiar nu prea stau pe telefon dupa asta am gasit un neurolog bun la o clinica privata si am facut un control caatare mia prescris injectii cu eva proteina si magneziu si sa fac rezonata magnetica pe care nu am facuto pentru ca mau lasat durerile de cap o vreme.De atunci 2 ani am avut dureri de cap permanente pe care le simteam ca cuie infipte in tîmple dar era o durere slaba /medie si uitam de ea mam obisnuit intrun fel dar acum a revenit durerea de cap mai puternia in la timple sub ochi si in crestet si am din nou episoade de anxietate ca as avea o boala grava de atitia ani.Mai nou am tulburari de echilibru si ghindire am si oboseala permanenta. As vrea sa stiu daca ati trecut si altii prin asa ceva
1 comentarii
La un control oftalmologic amanuntit ati fost?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ajuta cineva ?
- 10sindrom vertiginos
- 8distonie neurovegetativa sau afectiune organica ?
- 0Pierderi de echilibru
- 1Dureri de cap, posibil sinuzita cronica sfenoidala
- 0Dureri de cap
- 2Dureri de cap cum am iesit afara si e frig, miros ciudat in nas si o iuteala in gat
- 3Ureche interna - întrerupere canal semicircular posterior stânga și anterior dreapta
- 1LDL Foarte mic Ajutor :(
- 2Durere cap zilnica
- 1Dureri de tâmple si dupa cap
- 2Durere de cap de 10 luni
- 0Oboseala psihica
- 1Probleme inima? Nu mai rezist sa stau in picioare
- 13Durere de cap persistenta
- 0Durere de cap constanta
- 8Oare este depresie ?
- 0Durere, amețeli, viata cotidiana afectata
- 3Durere de cap de 5 luni
- 1Durere de cap de peste o luna
Mai multe informații despre: tulburarile de echilibru oboseala prelungita cefalee cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: