Durere de cap constanta
![Didi962](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
De aproximativ 3 zile am o durere de cap constanta, mai mult in partea din spate a capului, iar uneori simt o presiune si pulsatie. Am citit ca poate fi de la tensiune. Ultima data cand mi-am verificat pulsul era 76.
Am 25 de ani, nu sunt fumatoare, nu consum alcool, nu am alte vicii si nici afectiuni medicale. Nici in familie nu am avut istoric de boli neurologice. Nu sunt nici in perioada menstruatiei. Insa sunt foarte speriata, deoarece tot pe internet am citit despre boli foarte grave (ex: anevrism, tumora etc) si avand in vedere ca a debutat brusc, m-am panicat instant. Mai ales ca nu a trecut cu Nurofen. Inainte imi trecea si nu dura mai mult de o zi. Am luat Nurofen sirop (2 lingurite) ieri, iar astazi durerea inca persista.
Va rog, daca se poate sa raspunda un doctor. Ce anume as mai putea lua? Ar putea fi ceva grav daca nu a trecut cu Nurofen?
Multumesc.
De aproximativ 3 zile am o durere de cap constanta, mai mult in partea din spate a capului, iar uneori simt o presiune si pulsatie. Am citit ca poate fi de la tensiune. Ultima data cand mi-am verificat pulsul era 76.
Am 25 de ani, nu sunt fumatoare, nu consum alcool, nu am alte vicii si nici afectiuni medicale. Nici in familie nu am avut istoric de boli neurologice. Nu sunt nici in perioada menstruatiei. Insa sunt foarte speriata, deoarece tot pe internet am citit despre boli foarte grave (ex: anevrism, tumora etc) si avand in vedere ca a debutat brusc, m-am panicat instant. Mai ales ca nu a trecut cu Nurofen. Inainte imi trecea si nu dura mai mult de o zi. Am luat Nurofen sirop (2 lingurite) ieri, iar astazi durerea inca persista.
Va rog, daca se poate sa raspunda un doctor. Ce anume as mai putea lua? Ar putea fi ceva grav daca nu a trecut cu Nurofen?
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de cap dese
- 0Dureri de cap insuportbile de 8 luni
- 1Dureri de cap persistente
- 3Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 1Presiune urechi
- 0Dureri de cap
- 1Dureri în creștetul capului cu ochi, cervicală și un tîuit continu
- 2Dureri de cap cum am iesit afara si e frig, miros ciudat in nas si o iuteala in gat
- 2Durere de cap de 10 luni
- 3Durere de cap constanta - un fel de presiune in partea din spate a capului si la frunte
- 13Durere de cap persistenta
- 0Dureri de cap - cauze, tratament
- 1Probleme de sanatate - migrene puternice
- 3Dureri de cap puternice și constante, presiune intracraniană
- 1Cefalee permanenta de 2 ani
- 2Durere de cap continua de 8 luni
- 1Durere de cap recurenta
Mai multe informații despre: cefalee cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: