durere de cap

Acum cateva luni cand m-am ridicat deodata, am lesinat si m-am lovit cu ceafa de o masa. Am stat inconstienta timp vreo 3 minute. De atunci am dureri de cap (la ceafa).Simt ca ma apasa ceva acolo. De o vreme am insomnii si stare de neliniste si nervozitate si nu ma pot concentra, ca urmare nu am tinere de minte. Simt o continua oboseala. Au toate acestea legatura cu lovitura la cap? Cum se pot trata aceste simptome?
1 comentarii

Buna ziua. Dupa un traumatism cranian, se intampla sa existe o perioada durere de cap, agitatie sau probleme cu memoria, asa cum le descrieti, care pot dura cateva luni. Durerile de ceafa pot fi de la coloana, daca lovitura a fost mai jos. Ar fi importanta diferenta daca mai intai v-ati pierdut cunostinta si apoi v-ati lovit, sau invers (din cauza loviturii v-ati pierdut cunostinta). Daca mai intai v-ati pierdut cunostinta, ar trebui un EKG (pentru inima), si cateva analize de snage (calciu, magneziu, pentru anemie etc.) Daca exista o leziune pe coloana cervicala (de exemplu fisura unei vertebre), se vede la CT de coloana (mai bine decat la radiografie de coloana), si se poate indica un suport rigid pentru gat. Pentru craniu si creier, cel mai bine se vede la RMN. Oricum, sunt investigatii pe care le indica neurologul, ar fi bine sa mergeti la control.
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 1durere permanenta in ceafa, senzatie de prea plin in cap, presiune
- 3de doi ani de zile ma chinui cu o fff mare durere de cap, vesnic pe partea stinga a capului
- 3Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
- 3Diaree si durere de cap... ce sa fac?
- 6cam in cat timp as putea sa imi reiau actiitatea de steward pe mare?
- 16Am mari dureri de cap, urechi, ochi, tample si ameteli
- 3Stare de rau in tot corpul
- 1durere de cap puternica in zona occipitala
- 0Dureri de cap, pierderi de memorie
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 6Tensiune mica, dependenta de cafea, dureri de cap...
- 5Dureri ale cefei
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 5Un sfat va rog din suflet... dureri de cap de 2-3 zile
- 2durere in zona cefeei
- 1Durere ceafa
- 2Dureri de cap
- 3Dureri de cap
- 0Durere de cap când tușesc
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: