durere de cap
Acum cateva luni cand m-am ridicat deodata, am lesinat si m-am lovit cu ceafa de o masa. Am stat inconstienta timp vreo 3 minute. De atunci am dureri de cap (la ceafa).Simt ca ma apasa ceva acolo. De o vreme am insomnii si stare de neliniste si nervozitate si nu ma pot concentra, ca urmare nu am tinere de minte. Simt o continua oboseala. Au toate acestea legatura cu lovitura la cap? Cum se pot trata aceste simptome?
1 comentarii
Buna ziua. Dupa un traumatism cranian, se intampla sa existe o perioada durere de cap, agitatie sau probleme cu memoria, asa cum le descrieti, care pot dura cateva luni. Durerile de ceafa pot fi de la coloana, daca lovitura a fost mai jos. Ar fi importanta diferenta daca mai intai v-ati pierdut cunostinta si apoi v-ati lovit, sau invers (din cauza loviturii v-ati pierdut cunostinta). Daca mai intai v-ati pierdut cunostinta, ar trebui un EKG (pentru inima), si cateva analize de snage (calciu, magneziu, pentru anemie etc.) Daca exista o leziune pe coloana cervicala (de exemplu fisura unei vertebre), se vede la CT de coloana (mai bine decat la radiografie de coloana), si se poate indica un suport rigid pentru gat. Pentru craniu si creier, cel mai bine se vede la RMN. Oricum, sunt investigatii pe care le indica neurologul, ar fi bine sa mergeti la control.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7masturbarea mi-a dat durere de cap, ajutor
- 1insomnii, cefalee, oboseala la menopauza
- 53Problema - tensiune mare - transpiratii reci - frisoane
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 3Dureri de cap, furnicaturi brate
- 1Dureri de cap dupa ejaculare
- 5Dureri de cap cronice
- 34Depresie nevroza
- 22Durere de cap aproape continua
- 4Dureri de cap ingrozitoare
- 0diaree, greata, dureri de cap
- 2intepaturi in cap
- 1Durere ceafa
- 1Durere puternica in gat, durere de cap si stare de epuizare fizica
- 1Ce se afla în (mijlocul capului şi spatele nasului) şi care poate da dureri de cap.
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
- 0ameteli dureri de cap
- 0Durere de cap in partea stanga
- 1Exercitați dureri de cap induse
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: