Buna ziua! calcai stang cu probleme

Buna ziua as avea nevoie de ajutor.Am nascut de 4 luni si de vreo 3-4 saptamani ma deranjeaza calcaiul stang.il simt putin amortit si am o durere deranjanta doar cand umblu sau stau in picioare.Am 24 ani, 1.70 inaltime si 83 kg.pana acum nu am mai avut aceasta problema desi am avut in timpul sarcinii 98 kg pana la final. Va rog din suflet daca imi puteti sugera ce sa fac sau ce tratament sa iau avand in vedere ca alaptez.Va multumesc!
2 comentarii

Buna ziua!
Problema se datoreaza, cu mare probabilitate, celor peste 20 kg in exces si efortului fizic exagerat.
Prin urmare, logic, nu se pune problema de medicamente, unguente, injectii sau proceduri, ci numai de tratamentul cauzei, adica scadere ponderala majora si reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Problema se datoreaza, cu mare probabilitate, celor peste 20 kg in exces si efortului fizic exagerat.
Prin urmare, logic, nu se pune problema de medicamente, unguente, injectii sau proceduri, ci numai de tratamentul cauzei, adica scadere ponderala majora si reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Va multumesc foarte mult si sa aveti multa sanatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17Dureri la calcaie
- 2dureri de calciie
- 6Dureri calcaiul drept
- 5Durere calcai drept.. dupa ce am jucat fotbal
- 39dureri de picioare la copii
- 12Interpretare RMN
- 44il doare calcaiul drept dupa ce alearga
- 5baiat de 12 ani are dureri la calcaiul drept, durerea urcand in sus
- 7durere calcaie+Hallux Limitus (?)
- 10durere de calcai
- 5Calcai dureros