dureri foarte puternice si apasatoare de gambe si talpi
Buna ziua!
De ceva vreme prezint niste dureri in zona gambelor si a talpilor.Sunt niste dureri foarte puternice si apasatoare.As vrea sa aflu si eu care sunt cauzele.Astept un raspuns.Va multumesc!
De ceva vreme prezint niste dureri in zona gambelor si a talpilor.Sunt niste dureri foarte puternice si apasatoare.As vrea sa aflu si eu care sunt cauzele.Astept un raspuns.Va multumesc!
6 comentarii
Buna ziua!
Scuzati-mi ignoranta, insa nu am inteles exact elementele importante: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, vasculare, inflamatorii-reumatologice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, hepatice, renale etc.
Asteptam precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Scuzati-mi ignoranta, insa nu am inteles exact elementele importante: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, vasculare, inflamatorii-reumatologice, neurochirurgicale, metabolice, cardiace, hepatice, renale etc.
Asteptam precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Am 24 de ani 1.63, 47 kg. Nu am nici un antecedent din cate stiu.Insa cred ca am probleme cu circulatie deoarece am mereu picioarele reci.Nu sunt o persoana sportiva.
Pentru inceput ar fi util un consult la chirurgul vascular.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Asta deja am si facut mi-am facut o programare.Insa imi este tare frica sa nu fie ceva grav de aceea v-as ruga frumos daca imi puteti spune despre ce poate fi vorba.
Buna ziua!
Cel mai adesea este vorba despre o insuficienta venoasa periferica, dar nu putem sti fara o exminare clinica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai adesea este vorba despre o insuficienta venoasa periferica, dar nu putem sti fara o exminare clinica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
A-ti putea sa imi explicati ce inseamna diagnosticul "insuficienta venoasa periferica"? Si ce presupune el?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mici pete rosii pe gambe
- 2NU stiu de la ce ma dor gambele si asi dori un sfat.
- 3Fractura deschisa de gamba cu deplasare
- 88Contuzie picior
- 7nerv sectionat
- 11Intepatura in talpa cu un cui ruginit
- 3Durere muschi gambe
- 4unde sa ma duc si la ce consultatii?
- 7Durere in talpa la metatarsieni - recomandari
- 5durei osoase, musculare
- 6Am un melanom pe gamba, de 44 de ani
- 5am dureri de severe de talpa si calcai
- 1dureri ambele tibii
- 2carcei in gamba mai ales noaptea