Durere calcaie

Buna ziua
Ma numesc Claudiu si am 19 ani
De aproximativ o luna ma dor foarte tare calcaiele, pe partea exterioara a piciorului, cele mai mari dureri le am dimineaţa cand ma scol din pat.Am observat ca atunci cand umblu durerea se ameliorează putin.La degetul mare de la piciorul drept unghia este încarta si ma doare foarte tare, consultând un medic ortoped mi-a spus ca durerile provin din cauza unghie infectate la ambele picioare.Pot spune ca in timpul verii am lucrat la o firma unde trebuia sa stau 8 ore in picioare, plus ca umblam si mult in cele 8 oare.Am facut si o radiografie la calcaie si nu s-a observat nimic.Va rog sa imi spuneti ce sa fac, nu stiu la ce medic sa ma mai duc.
Multumesc mult.
Ma numesc Claudiu si am 19 ani
De aproximativ o luna ma dor foarte tare calcaiele, pe partea exterioara a piciorului, cele mai mari dureri le am dimineaţa cand ma scol din pat.Am observat ca atunci cand umblu durerea se ameliorează putin.La degetul mare de la piciorul drept unghia este încarta si ma doare foarte tare, consultând un medic ortoped mi-a spus ca durerile provin din cauza unghie infectate la ambele picioare.Pot spune ca in timpul verii am lucrat la o firma unde trebuia sa stau 8 ore in picioare, plus ca umblam si mult in cele 8 oare.Am facut si o radiografie la calcaie si nu s-a observat nimic.Va rog sa imi spuneti ce sa fac, nu stiu la ce medic sa ma mai duc.
Multumesc mult.
4 comentarii

Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles exact ce greutate/inaltime aveti.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles exact ce greutate/inaltime aveti.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Nu cred ca ar trebui sa va ingrijoreze foarte mult durerile calcaneene.
Va sugerez doar reducerea drastica a efortului fizic timp de cateva luni (stat in picioare, mers pe jos etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va sugerez doar reducerea drastica a efortului fizic timp de cateva luni (stat in picioare, mers pe jos etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Dureri de calcai, unghii incarnate, monturi
- 164Disconfort in timpul mersului
- 4un fel de cosuri tari care ma dor in timpul mersului.. ce ar putea fi?
- 38dureri de calcaie seara
- 0bataturi la calcaie
- 7durere calcaie+Hallux Limitus (?)
- 6In urma cu o luna jumate mi-au aparut o durere de calcai
- 17Durere la calcai (exact mai sus cu un deget)
- 7durere de calcai la copil de 10 ani
- 10durere calcai la piciorul in ghips
- 1durerile de calcii la copil de 8 ani care face inot...
- 3durere de talpa si calcai la fetita de 10 ani
- 1Calcai stang umflat spre interior
- 4In atentia dlui dr. Marius Uscatu - dureri de calcaie (fetita de 5 ani si 10 luni)
- 13Durere in calcai
- 0Dureri picioare si parestezii degete picioare
- 0Amorteala in calcai
- 3Lovitura calcai
- 1Dureri și mâncărimi de călcâie
- 5De ce imi simt calcaiele reci?
Mai multe informații despre: calcaiul durerea de calcaie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: