dureri in calcai
buna, sunt viki am 24 de ani, si de aproximativ o luna am dureri in calcaiul stang, la inceput a fost o senzatie de cioburi in calcai, iar acum mi-a aparut sa spunem'un cui'...doare la atingere si la mers.Ce ma sfatuiti sa fac?
5 comentarii
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: sex, greutate/inaltime, ce tip de incaltaminte purtati, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, reumatologice etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: sex, greutate/inaltime, ce tip de incaltaminte purtati, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, reumatologice etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
buna ziua!am 24de ani, lucrez ca barmanita, am 1, 60cm si 48 de kg.De obicei port adidasi.In afara aerviciului nu practic nici un sport.
Buna seara!
Suferinta se datoreaza unui cumul de factori: solicitare excesiva a piciorului (stat in picioare, mers pe jos) si incaltaminte inadecvata (toc insuficient de inalt).
Prin urmare, singura posibilitate logica si imaginabila consta in tratarea cauzelor: reducerea drastica a solicitarii fizice si incaltaminte adecvata (exclus adidasi).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Suferinta se datoreaza unui cumul de factori: solicitare excesiva a piciorului (stat in picioare, mers pe jos) si incaltaminte inadecvata (toc insuficient de inalt).
Prin urmare, singura posibilitate logica si imaginabila consta in tratarea cauzelor: reducerea drastica a solicitarii fizice si incaltaminte adecvata (exclus adidasi).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
ok, am intwles ce vreto sa spuneti, dar cu un toc mai inalt nu ar fa e decat sa apese mai tare pe batatura.si am uitat sa specific lucrez 6 zile pe saptamana a cate 9 ore
Nu e vorba despre tocuri inalte, ci despre faptul ca adidasii nu au deloc toc, ceea ce provoaca talalgii (dureri calcaneene). Trebuie sa purtati un toc rezonabil, de circa 2-3-4 cm.
Talalgiile vor persista atata timp cat solicitati in felul asta organismul D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Talalgiile vor persista atata timp cat solicitati in felul asta organismul D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26pinten de calcaneu
- 17Dureri la calcaie
- 3dureri de calcai
- 40Durere in calcaiul stang.
- 44il doare calcaiul drept dupa ce alearga
- 3ciocuri la calcaie
- 10dureri in calcai
- 3durere de calcai
- 5osteofitoza
- 7dureri de calcaie de ceva timp
- 1calcai umflat si dureros
- 3Lovitura calcai durerea persista
- 2Durere călcâi drept
- 0Dureri picioare si parestezii degete picioare
- 0Legătură dintre călcâie si ovare...
- 1Pinteni calcaneni
- 4Pinteni calcaneeni
- 2Durere in spatele calcaiului drept la preadolescent
Mai multe informații despre: Osteofitoza calcaneana durerile in calcaie durerea de calcaie ciocurile la calcaie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: