Durere articulatii mana post-traumatism
Buna ziua!
Acum doua zile mi-a fost bruscata mana dreapta, si am simtit o oarecare durere, insa nu foarte deranjanta initial. Durerea insa a crescut in intensitate a doua zi, fara insa a exista vanataie sau umflatura. Durerile se resimt cel mai tare in zona articulatiilor mainii, mai ales in zona cotului. Practic e aproape nefunctionala mana respectiva, din cauza durerilor f puternice. Ce imi recomandati sa fac?
Acum doua zile mi-a fost bruscata mana dreapta, si am simtit o oarecare durere, insa nu foarte deranjanta initial. Durerea insa a crescut in intensitate a doua zi, fara insa a exista vanataie sau umflatura. Durerile se resimt cel mai tare in zona articulatiilor mainii, mai ales in zona cotului. Practic e aproape nefunctionala mana respectiva, din cauza durerilor f puternice. Ce imi recomandati sa fac?
3 comentarii
Am aceeasi problema si tot in zona cotului mainii drepte.Diferenta este ca durerea a aparut in urma unui exces fizic in urma cu cateva luni. Durerea apare numai in conditiile solicitarii musculare a mainii in pozitie orizontala.
Buna,
Este indicata fizioterapia(laser, ultrasunete0, concomitent cu un program de kinetoterapie si masaj terapeutic; sanatate multa, si daca ai nevoie suna-ma, pentru programare.
P.S.
Oricum toate acestea sint foarte bune, dar ar trebui sa te duci intii la medic sa faci o radiografie, pentru a elimina orice dubii.
Este indicata fizioterapia(laser, ultrasunete0, concomitent cu un program de kinetoterapie si masaj terapeutic; sanatate multa, si daca ai nevoie suna-ma, pentru programare.
P.S.
Oricum toate acestea sint foarte bune, dar ar trebui sa te duci intii la medic sa faci o radiografie, pentru a elimina orice dubii.
buna ziua tuturor! acum vreo 2 saptamani am inceput sa am pbl la incheietura mainii drepte si nume: simt cum imi tosneste osul la incheietura in timpul miscarii si e insotita de durere in zona aceea, mai exact parca s-ar freca pe o sprafata nu tocmai neteda osul in timpul miscarii mainii si ma doare rau ! si inca ceva, am observat in ultimele zile ca precum imi misc primul deget de la mana ma doare si mai tare mana la incheietura..iar pe timpul noptii cand nu folosesc mana e ok, nu simt dureri insa dimineata cand ma trezesc simt pt cateva sec(1-2) ca si cum mi-ar fi imobilizata mana ! ce recomandati sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de vreo 10 ani ma supara incheieturile
- 3Incheieturi inflamate sezonier
- 1dureri la incheietura maini drepte
- 1Dureri acute de maini si picioare
- 0degete de la mana umflate cu dureri articulare
- 1durere persistenta incheietura mainii
- 14Imi pocnesc articulatiile
- 4Dureri articulare dupa cimentarea definitiva a lucrarii metalo-ceramice
- 12Articulatii dureroase
- 5Dureri articulația falangelor mainii
- 6Interpretare RMN articulatie radio-carpiana stanga nativ
- 9Durere articulații mana stângă.
- 4Dureri spate, nu-mi pot tine gatul drept, dureriarticulatii, gangli limf submaxilar. Ajutor
- 2Dureri articulatii in ciroza hepatica
- 5Artrita de la sapa ?
- 2Episoade Frig, Febra, Dureri articulare, Sensibiliate piele si tuse seaca
- 2Dureri articulare
- 4Dureri puternice, articulare, musculare, oboseala accentuata, splenomegalie, limfadenopatie
Mai multe informații despre: durerile articulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: