Dureri articulare | Forumul Medical ROmedic

Dureri articulare

09-01-2019
nicula2006
Nu este medic/terapeut
nicula2006
Buna seara. De aprox jumatate de an am simtit miscare greoaie a palmelor, simteam ca le misc in reluare. Nu am bagat in seama, dar de o luna au inceput dureri in toate articulatiile mainii, dureri ale genunchilor la stat in picioare, degetele picioarelor, umeri.imi trosnesc oasele de parca ma rup in bucati. Noaptea nu doare nimic, inca, dar de cum ma trezesc incepe. Am fost la reumatolog, am facut o serie de analize, toate in limite. Prima data a spus ca e tulburare gutala.dupa analize a spus ca nu e. Am 35 ani, 1.83 inaltime...116 kg, sedentar.
4 comentarii
0
10-01-2019, ora 08:32
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Este evident ca acele 35-40 kg in exces distrug toate organele, mai ales aparatul locomotor.
Nu prea aveti voie sa stati in picioare la aceasta greutate, deoarece articulatiile se prabusesc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
10-01-2019, ora 11:38
nicula2006
Nu este medic/terapeut
nicula2006
Sunt perfect de acord.dar degetele de la maini, palmele, incheieturile, umerii tot cu greutatea au treaba? De exemplu la incheieturile de la maini simt in ele exact ca la genunchi, ca un fel de presiune initial si dupa durere. Deocamdata nu apare roseata sau umflaturi, doar palmele de cateva ori. O fi poliartrita reumatoida? Multumesc pt raspuns.
0
10-01-2019, ora 23:23
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Nu poate fi exclusa o afectiune inflamatorie/reumatologica (de tip poliartrita reumatoida sau similar).
Trebuie sa recurgeti la o examinare clinica la reumatolog, insa asta nu exclude necesitatea renuntarii la 35-40 kg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
11-01-2019, ora 00:30
nicula2006
Nu este medic/terapeut
nicula2006
Multumesc frumos pt raspunsuri
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mă dor articulaÅ£iile (mă lasă una ÅŸi mă ia alta)
  • Prevenirea È™i tratamentul durerilor articulare
  • Preparate topice pentru ameliorarea durerilor articulare
  • Dureri articulare generalizate cronice (persistente, nu trec)
  • Dureri articulaÈ›ii - durerea în mai multe articulaÈ›ii
  •