Dureri articulare
Buna seara. De aprox jumatate de an am simtit miscare greoaie a palmelor, simteam ca le misc in reluare. Nu am bagat in seama, dar de o luna au inceput dureri in toate articulatiile mainii, dureri ale genunchilor la stat in picioare, degetele picioarelor, umeri.imi trosnesc oasele de parca ma rup in bucati. Noaptea nu doare nimic, inca, dar de cum ma trezesc incepe. Am fost la reumatolog, am facut o serie de analize, toate in limite. Prima data a spus ca e tulburare gutala.dupa analize a spus ca nu e. Am 35 ani, 1.83 inaltime...116 kg, sedentar.
4 comentarii
Buna ziua,
Este evident ca acele 35-40 kg in exces distrug toate organele, mai ales aparatul locomotor.
Nu prea aveti voie sa stati in picioare la aceasta greutate, deoarece articulatiile se prabusesc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca acele 35-40 kg in exces distrug toate organele, mai ales aparatul locomotor.
Nu prea aveti voie sa stati in picioare la aceasta greutate, deoarece articulatiile se prabusesc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Sunt perfect de acord.dar degetele de la maini, palmele, incheieturile, umerii tot cu greutatea au treaba? De exemplu la incheieturile de la maini simt in ele exact ca la genunchi, ca un fel de presiune initial si dupa durere. Deocamdata nu apare roseata sau umflaturi, doar palmele de cateva ori. O fi poliartrita reumatoida? Multumesc pt raspuns.
Nu poate fi exclusa o afectiune inflamatorie/reumatologica (de tip poliartrita reumatoida sau similar).
Trebuie sa recurgeti la o examinare clinica la reumatolog, insa asta nu exclude necesitatea renuntarii la 35-40 kg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Trebuie sa recurgeti la o examinare clinica la reumatolog, insa asta nu exclude necesitatea renuntarii la 35-40 kg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere de oase
- 2inflamatii la nivelul incheieturilor
- 1dureri de oase
- 2dureri atroce de articulatii
- 21Dureri musculare și articulare generalizate!!!
- 1NAFC
- 0Simptome articulare și interpretare analize
- 3Dureri articulare
- 0Dureri încheieturi mâini și picioare
- 0Artrita sau ce poate fi? dureri la încheietura mâinii și zona gleznelor
- 6Dureri Articulare dupa corticosteroizi
- 1Dureri de articulati la mainii si umeri.
- 5Artrita de la sapa ?
- 3Simptome multiple Scleroza multipla / Lyme / SLA ?
- 1Probleme articulare si nu numai
- 2Dureri de oase (mâini, picioare, articulații)
- 10Dureri articulare și musculare generalizate de aproape 1 an si jumatate (am 28 ani)
- 9Dureri groaznice fără diagnostic
Mai multe informații despre: durerile articulare dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: