Durere maxilar, langa lobul urechii
Buna seara! De cateva zile ma doare partea din stanga sus a maxilarului, care se gaseste mai jos de lobul urechii. Mai concret, ma doare atunci cand duc partea de jos a maxilarului in stanga sau in dreapta. Ce e de facut? Multumesc anticipat!
6 comentarii
Buna ziua...cel mai bine este sa va vada un medic dentist deoarece eu, personal, cred ca aveti o carie complicata si dvs nu aveti ce sa ii faceti singur. Multa sanatate!!!
Multumesc de raspuns! Tocmai acum o luna am fost la dentist si am rezolvat orice problema as fi avut. O zi buna!
consult la stomatolog
O sa fac un control la stomatolog cat mai curand, dar nu este posibil sa ma fi tras curentul?
Buna ziua,
Dupa cum a spus si domnul doctor Tabarcea se poate sa aveti o carie complicata si durerea sa iradieze sau o afectiune a ATM. NU este vorba de curent :)
In orice caz, diagnosticul concret poate sa fie pus doar de medicul care va vede.
Dupa cum a spus si domnul doctor Tabarcea se poate sa aveti o carie complicata si durerea sa iradieze sau o afectiune a ATM. NU este vorba de curent :)
In orice caz, diagnosticul concret poate sa fie pus doar de medicul care va vede.
Buna seara, parerea mea e ca aveti o afectiune la articulatie temporo mandibulara.
"Mai concret, ma doare atunci cand duc partea de jos a maxilarului in stanga sau in dreapta. "
Causa acestei afectiune poate fi multipla: proteza cu ocluzie incorecta, o plomba cu contact grescit, etc etc. Recomand o consultatie stomatologica de specialitate.
Cu stima.
"Mai concret, ma doare atunci cand duc partea de jos a maxilarului in stanga sau in dreapta. "
Causa acestei afectiune poate fi multipla: proteza cu ocluzie incorecta, o plomba cu contact grescit, etc etc. Recomand o consultatie stomatologica de specialitate.
Cu stima.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite bucale
- 5maxilar sarit (are 70 ani).. ce se poate face?
- 5Problema cu maxilarul
- 6imi simt maxilarul blocat si nu pot sa deschid gura
- 6atunci cand mestec ceva, mi se umfla muschii in apropiere de tample
- 3de fiecare data cand misc gura mai tare sau mananc ceva, simt cum mi se deplaseaza maxilarul
- 0anomalie dento maxilara clasa a III-a
- 3Dureri in partea dreapta a fetei
- 5sfat - lucrare dentara
- 3durere articulatie maxilar
- 2durere articulatie maxilar, gat si ureche
- 3Probleme cu deschiderea corecta a maxilarului
- 2Se umfla maxilarul de jos din stanga (obrazul) numai dimineata cand ma trezesc
- 1durere ceafa urechi maxilar
- 1leziune zona maxilarului
- 0Tumora maligna maxilar
- 0Durere in spatele maxilarului
- 23Dureri foarte mari de maxilar și ureche
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 1Gâlmă în zona maxilarului.
Mai multe informații despre: maxilarul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: