Intepaturi in crestetul capului dreapta
Buna seara,
De ieri sunt cam speriata deoarece brusc m-au apucat dimineata niste intepaturi in drepata capului aproape de crestet de parca mi-ar fi bagat cineva cutite in cap sau mai degraba ca niste fulgeraturi. Sunt foarte speriata deoarece nu am mai avut asa ceva, ieri m-a tinut toata ziua si azi la fel dupa cateva ore de cand m-am trezit. Trec printr-o perioada de stres cu oboseala, suparare si plans dar nu stiu daca e normal asa ceva. Pana ma voi duce la doctor as vrea sa imi spuneti daca a mai trecut cineva printr-o situatie asemanatoare, si ce era in mare. Si deasemenea ce as putea lua ? Fie medicamentos, fie naturist doar cat de cat sa scap de aceste fulgeraturi. Va multumesc mult si orice raspuns mi-ar fi de ajutor..
De ieri sunt cam speriata deoarece brusc m-au apucat dimineata niste intepaturi in drepata capului aproape de crestet de parca mi-ar fi bagat cineva cutite in cap sau mai degraba ca niste fulgeraturi. Sunt foarte speriata deoarece nu am mai avut asa ceva, ieri m-a tinut toata ziua si azi la fel dupa cateva ore de cand m-am trezit. Trec printr-o perioada de stres cu oboseala, suparare si plans dar nu stiu daca e normal asa ceva. Pana ma voi duce la doctor as vrea sa imi spuneti daca a mai trecut cineva printr-o situatie asemanatoare, si ce era in mare. Si deasemenea ce as putea lua ? Fie medicamentos, fie naturist doar cat de cat sa scap de aceste fulgeraturi. Va multumesc mult si orice raspuns mi-ar fi de ajutor..
2 comentarii
Daca sunt de scurta durata si nu mai aveti nici un simptom asociat atunci nu e nimic grav. Poate sa fie din cauza perioadei stresante prin care treceti. Puteti sa luati un antiinflamator obisnuit de genul nurofen iar daca apar totusi dureri mai persistente de cap sau apar si alte simptome adresati-va unui neurolog. Sanatate!
Am si eu astfel de intepaturi, nu sunt intotdeauna in aceiasi parte, pot fi pe dreapta pe stanga spre ceafa, sunt exact ca niste intepaturi de ac, eu am si ceafa incordata si ma doare si cervicala, am fost diagnosticat cu discopatie cervicala, oare sa fie aceasta cauza?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dureri foarte dese de cap
- 6am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 3durere cap
- 7Tromb la nivelul sinusului transvers stang
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 1Durere de cap dupa ceafa cand ma supar
- 3durere de cap insuportabila si stari de voma
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 4sangerare ureche dreapta
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 6dureri de cap aproape zilnic si insomnii
- 1dureri de cap in zona cefei
- 2de ceva timp ma doare capul si coloana cervicala.
- 4Dureri de cap in special ziua
- 0Durere ciudata de cap
- 6Migrena, laptele si neurologii !
- 2Dureri de cap din cauza anxietăţii?
- 0Dureri fulgeratoare in partea dreapta a capului in spate spre crestet, de 2.3 zile
Mai multe informații despre: Migrena Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: