dupa intreruperea de sarcina
ieri am facut o intrerupere de sarcina (aveam 3-4 saptamani).ma simt foarte bine doar ca am avut sangerari doar imediat dupa intrerupere si astazi un pic.stiam ca normal ar trebui sa sangerez macar cat in perioada menstruatiei, daca nu si mai mult.as dori sa stiu daca e normala reactia.avortul a fost facut prin aspiratie si ma gandesc ca sarcina fiind mica.dar totusi peste tot pe unde am citit spunea ca dupa intrerupere sangerezi mult mai mult.
4 comentarii
E normal.
Este important acum sa cereti sfatul medicului de planificare familială pentru ca să nu mai apară nevoia unui nou avort.
Este important acum sa cereti sfatul medicului de planificare familială pentru ca să nu mai apară nevoia unui nou avort.
si eu am facut ieri o intrerupere de sarcina dupa care am sangerat doar atunci foarte putin si ma durut burta foarte rau.astazi numai sangerez deloc si nu ma mai doare burta.este normal?stiam ca trebuie sa sangerezi mai multe zi dupa aceea.
buna ziua, si eu am faut ieri un avort la 6 saptamani de sarcina i nu am decat scurgere mica maro fara dureri de burta sau altceva..este normal sa nu sangerez? sau acestea din urma pot aparea in urmatoarele zile?si daca nu apar sa ma ingrijjorez?
Buna.Eu am făcut avort Marți aveam 8sapt.Am sângerat Marți și Miercuri foarte puțin, Joi și Vineri deloc și Sâmbătă și azi am inceput sa sângerez cam cala menstruație și am dureri de burta este normal?cate zile este normal sa sângerezi ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina 10 saptamani, pot sa fac o intrerupere de sarcina acum?
- 2cat costa o intrerupere de sarcina?
- 3trebuie sa intrerup sarcina?
- 4Cand se poate face intreruperea de sarcina?
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 3anticonceptionale dupa intrerupere de sarcina
- 6Pot sa iau Prostinor si anticonceptionale in acelasi timp?
- 6intrerupere de sarcina
- 3Intrerupere evolutie sarcina medicamentos.
- 3sarcina saptamana 19... e posibil un avort?
- 1Probleme dupa chiuretaj
- 0cheaguri de sange dupa chiuretaj
- 8intreruperea de sarcina se poate face doar cu avort sau si cu medicamente
- 1am aflat ca sunt insarcinata in urma unei ecografii
- 1Întrerupere de sarcina
- 6As vrea sa stiu ce pot face daca sunt insarcinata si nu doresc sa tin sarcina
- 1Întrerupere de sarcină
- 0Intrebare examen histopatologic dupa avort prin aspirație
- 0Avort prin aspirație
Mai multe informații despre: Avortul chirurgical prin aspirare intreruperea sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: