dupa intreruperea de sarcina

07-06-2007
paeonia4u
Nu este medic/terapeut
paeonia4u
ieri am facut o intrerupere de sarcina (aveam 3-4 saptamani).ma simt foarte bine doar ca am avut sangerari doar imediat dupa intrerupere si astazi un pic.stiam ca normal ar trebui sa sangerez macar cat in perioada menstruatiei, daca nu si mai mult.as dori sa stiu daca e normala reactia.avortul a fost facut prin aspiratie si ma gandesc ca sarcina fiind mica.dar totusi peste tot pe unde am citit spunea ca dupa intrerupere sangerezi mult mai mult.
4 comentarii
0
08-06-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
E normal.
Este important acum sa cereti sfatul medicului de planificare familială pentru ca să nu mai apară nevoia unui nou avort.
0
08-11-2007, ora 00:00
narcisa14
Nu este medic/terapeut
narcisa14
si eu am facut ieri o intrerupere de sarcina dupa care am sangerat doar atunci foarte putin si ma durut burta foarte rau.astazi numai sangerez deloc si nu ma mai doare burta.este normal?stiam ca trebuie sa sangerezi mai multe zi dupa aceea.
0
14-10-2011, ora 14:35
claudiamm
Nu este medic/terapeut
claudiamm
buna ziua, si eu am faut ieri un avort la 6 saptamani de sarcina i nu am decat scurgere mica maro fara dureri de burta sau altceva..este normal sa nu sangerez? sau acestea din urma pot aparea in urmatoarele zile?si daca nu apar sa ma ingrijjorez?
0
19-01-2025, ora 22:06
Larisairina
Nu este medic/terapeut
Larisairina
Buna.Eu am făcut avort Marți aveam 8sapt.Am sângerat Marți și Miercuri foarte puțin, Joi și Vineri deloc și Sâmbătă și azi am inceput sa sângerez cam cala menstruație și am dureri de burta este normal?cate zile este normal sa sângerezi ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul chirurgical prin aspirare
  •