oare sunt?
buna...ma numesc iuli si acum 5 luni am facut o intrerupere de sarcina.acum o luna am inceput sa iau acid folic si pe data de 14.01 cand mi-a venit menstruatia am luat anticonceptionale tri-regol, dar pt k ma simteam rau de la ele le-am oprit(decat 6 am luat)...acum pe data de 13-14 trebuia sa imi vina menstruatia insa nu mia aparut nici acum 19.01. am facta cam 3 teste de sarcina si toate au iesit negative.am stari de somnolenta, sani sau marit si simt o usoara durere...urinez mai des decat luna trecuta( nu cred k sunt racita pe k decate ori raceam imi venea mai devreme niciodata mai tarziu) va rog frumos sa ma ajutatzi.
2 comentarii
Deşi o sarcină nu este complet exclusă doar prin testul de sarcină, totuşi e o variantă improbabilă. Tulburarea de ciclu pe care o descrieţi pare a se datora alegerii incorecte a anticoncepţionalelor şi întreruperii lor înainte de terminarea foliei.
multumesc pt raspuns dar cand am intrerupt pastilele mia venit ciclu imediat.si am incept sa mananc mai mult decat mancam deobicei m-am ingrasat 3 kg in 2saptamani...multumesc...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intrerupere de sarcina in urma cu 4 ani
- 0unde se fac totusi intreruperile?
- 2cat costa o intrerupere de sarcina?
- 8cum aflu cat de repede pot intrerupe o sarcina?
- 3Chist-Anticonceptionale intrerupte-sarcina??? e urgent!!
- 4Cand se poate face intreruperea de sarcina?
- 22Higroma Chistica
- 14Problema la avortul medicamentos - cine a mai patit asa ceva scrieti-mi!!!
- 11cum pot scapa de o sarcina?
- 2sexul dupa intrerupere de sarcina
- 5intreruperea sarcinii
- 3intrerupere sarcina nedorita
- 0intrupere de sarcina cu grupa sanvina II negativ
- 3rh negativ.. imi doresc inca un copil
- 3Intrerupere evolutie sarcina medicamentos.
- 1Întrerupere de sarcină
- 0Am luat medabon singura
- 0Întrerupe sarcina Urgent
Mai multe informații despre: intreruperea sarcinii