dupa 9 zile cu levofloxacina inca nu am scapat de secretia uretrala
va salut dle doctor. va deranjez inca o data cu problema mea.. dupa 9 zile cu levofloxacina inca nu am scapat de secretia uretrala.intr-adevar. s-a mai ameliorat situatia..parca nu mai e asa abundenta...si vroiam sa va intreb daca sa continui sau sa trec pe alt antibiotic...si daca da pe care? cefuroxim, cefalexin, cefoperazona si gentamicina sunt celelalte la care e sensibil.. vis a vis de problema cu limba incarcata, simptomele au aparut odata cu infectia urinara.. deci ma gandesc ca ar fi si in gat tot streptococul asta... nistatina ma ajuta in cazul asta? va multumesc inca o data
3 comentarii
se poate lua cefalexin de 500 la 12 ore
stamicina 1 la 6 ore... inca 10 zile
stamicina 1 la 6 ore... inca 10 zile
Buna.Va rog mult un tratament daca se poate..tot timpul inainte de menstruatie fac candida vaginala cat si bucala.Va rog frumos un tratament mai naturist..Tot am luat Nistatin, Flucovim, Nizoral dar ea tot reapare.Daca va rog o parere in ceea ce priveste candidoza.Precizez ca am o scurgere cu o consistenta laptoasa si miros de lapte, ginecologul mi-a spus ca aceasta este de la dereglare menstruala..Va multumesc
gasiti aici pe form...f.multe postari cu sfaturi despre aceasta problema
un tratament personalizat pot sa il recomand contracost dupa ce imi scrieti pe adresa personala mai mukte date
despre dvs.
un tratament personalizat pot sa il recomand contracost dupa ce imi scrieti pe adresa personala mai mukte date
despre dvs.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Secretie Uretrala Purulenta Galben-Verzuie
- 13dupa sex, canalul meu urinar si penisul sunt rosii + secretii
- 3secretie alb-galbuie la un baietel de 5 saptamani
- 2Analiza secretie uretrala
- 0va rog ajutor - examen microscopic din secretie uretrala
- 0interpretare analize ajutor
- 0Analiza secretie uretrala
- 1Interpretare analize secretie uretrala
- 0Interpretare analize ginecologice
- 2Durere testicul, sperma de culoare maro, scurgere lichidalb dimineata
- 2Lichid incolor
- 1Infecție?
- 0Rog interpretare secreție uretrala
- 0Este posibil BTS ?
- 6E coli în secreție uretra femei
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
Mai multe informații despre: secretia uretrala