Secretie Uretrala Purulenta Galben-Verzuie
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in situatia in care ma aflu: De aproximativ 2 saptamani mi-a aparut o secretie uretrala purulenta de culoare galben verzuie (fara miros) FARA a fi avut vreun CONTACT sexual neprotejat.
La inceput in primele 2-3 zile a fost mai solida mai gelatinoasa, sa zic asa, ca o secretie nazala, ulterior devenind mai fluida si mai abundenta...in special dimineata!
In urma unui control la medic, si in timp ce asteptam rezultatele la analiza din cultura secretiei, mi s-a dat sa iau Ciprofloxacin 1 la 12h timp de 5 zile.tratament care tre sa mentionez NU a avut nici un efect.
Revenind la medic dupa rezultat, am aflat spre marea surprindere si a doctorului ca NU am nimic.
Analizele si rezultatele care le-am facut sunt urmatoarele:
Secretie Uretrala Barbati Flora : - Frotiu Gram Frecvente celule epiteliale, absente PMN, rari bacili gram pozitivi scurti
Cultivare Bacterii Aerobe: - Necrescut la 48h
Secretii Uretrale Barbati : - Examen Micologic - Levuri 15313 - necrescute la 5 zile
Secretii uretrale Barbati : - Trichomonas - Absent
Dupa aceste analize am fost trimis sa fac si analiza clamiidiilor sau ceva de genul acesta si rezultatul ( dinnou cu maaare surprindere) a fost urmatorul:
Detectia Ag Chlamydia Trachomatis - 2 NEGATIV
Mentionez ca in continuare am o usturime considerabila (de genul senzatiei de arsura) la fiecare urinare si am observat ca aceeasi senzatie, poate chiar mai accentuata, o am la ejaculare.
In momentele de erectie (in special dimineata sau in timpul noptii) simt o durere insuportabila si o jena pe uretra.
Daca ar putea cineva de specialitate sa imi raspunda despre ce este vorba, sau cineva care a trecut prin asa ceva...v-as fi TARE RECUNOSCATOR!
Multumesc.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in situatia in care ma aflu: De aproximativ 2 saptamani mi-a aparut o secretie uretrala purulenta de culoare galben verzuie (fara miros) FARA a fi avut vreun CONTACT sexual neprotejat.
La inceput in primele 2-3 zile a fost mai solida mai gelatinoasa, sa zic asa, ca o secretie nazala, ulterior devenind mai fluida si mai abundenta...in special dimineata!
In urma unui control la medic, si in timp ce asteptam rezultatele la analiza din cultura secretiei, mi s-a dat sa iau Ciprofloxacin 1 la 12h timp de 5 zile.tratament care tre sa mentionez NU a avut nici un efect.
Revenind la medic dupa rezultat, am aflat spre marea surprindere si a doctorului ca NU am nimic.
Analizele si rezultatele care le-am facut sunt urmatoarele:
Secretie Uretrala Barbati Flora : - Frotiu Gram Frecvente celule epiteliale, absente PMN, rari bacili gram pozitivi scurti
Cultivare Bacterii Aerobe: - Necrescut la 48h
Secretii Uretrale Barbati : - Examen Micologic - Levuri 15313 - necrescute la 5 zile
Secretii uretrale Barbati : - Trichomonas - Absent
Dupa aceste analize am fost trimis sa fac si analiza clamiidiilor sau ceva de genul acesta si rezultatul ( dinnou cu maaare surprindere) a fost urmatorul:
Detectia Ag Chlamydia Trachomatis - 2 NEGATIV
Mentionez ca in continuare am o usturime considerabila (de genul senzatiei de arsura) la fiecare urinare si am observat ca aceeasi senzatie, poate chiar mai accentuata, o am la ejaculare.
In momentele de erectie (in special dimineata sau in timpul noptii) simt o durere insuportabila si o jena pe uretra.
Daca ar putea cineva de specialitate sa imi raspunda despre ce este vorba, sau cineva care a trecut prin asa ceva...v-as fi TARE RECUNOSCATOR!
Multumesc.
3 comentarii
din cate stiu eu culoarea asta este specifica gonoreei...!?dar de unde?
este intradevat specifica.si se manifesta la fel...in mare parte.sa zicem ca in cazul gonoreei este ceva mai dureroasa si insuportabila...dar nu e!
Am avut asa ceva acu vreo 2-3 ani.si am crezut ca a recidivat cum am fost de altfel avertiza la momentul respectiv ca se poate intampla.dar nu este! :(
Am avut asa ceva acu vreo 2-3 ani.si am crezut ca a recidivat cum am fost de altfel avertiza la momentul respectiv ca se poate intampla.dar nu este! :(
Deci ce aveai ? ca eu ma aflu exact in aceeasi situatie ca tine acum :((... Cu medici vizitati, cu antibiotice luate, cu problema nerezolvata, tot ma mananca tot mi se scurge ceva din omuletz.. tot ma ustura la urinare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6scurgeri albe penis!
- 13dupa sex, canalul meu urinar si penisul sunt rosii + secretii
- 4Usturimi, mancarimi, arsuri ale uretrei.
- 0Sangerare uretra
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 2Analiza secretie uretrala
- 61Usturime permanenta canal urinar(uretra)
- 1Problema
- 0Rana sangerie uretra
- 0Interpretare analize secretie uretrală
- 0Uretrita sau alta boală!!!
- 1Bubiță la meat urinar
- 0Rog interpretare secreție uretrala
- 6Secretie uretrala
- 6E coli în secreție uretra femei
Mai multe informații despre: Uretra la barbat secretia uretrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: