Scurgere uretrala

Buna ziu, va rog mult un sfat. De cateva zile am observat o scurgere gălbuie din uretra. Am fost la medicul urolog si mi'a dat da fac analize, spunând ca e posibil sa fie o infecție cu transmitere sexuală. Deși nici eu nici soția mea nu am întreținut relații sexuale cu alți parteneri, este posibil sa ma fi infectat prin contactul direct cu un sânge infectat, eu având o rana deschisă? Prin natura serviciului meu, am aproape zilnic contact cu sânge străin si f des mici tăieturi, răni pe la degete. Altfel nu'mi explic. Deocamdată nu știu rezultatul analizelor, cel mai tare imi este teama de bolile netratabile. Multumesc mult
Se poate lua gonoreea sau/si chlamydia prin contact direct cu sangele infectat, având o rana deschisă? Deocamdată astfel de simptome am, cel mai tare mi'e frica de hepatita sau altele. Astept un raspuns va rog
Se poate lua gonoreea sau/si chlamydia prin contact direct cu sangele infectat, având o rana deschisă? Deocamdată astfel de simptome am, cel mai tare mi'e frica de hepatita sau altele. Astept un raspuns va rog
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13dupa sex, canalul meu urinar si penisul sunt rosii + secretii
- 3dupa 9 zile cu levofloxacina inca nu am scapat de secretia uretrala
- 2Analiza secretie uretrala
- 0Interpretare Analize Secretie Uretrala
- 0va rog ajutor - examen microscopic din secretie uretrala
- 0interpretare analize ajutor
- 0Analiza secretie uretrala
- 1Interpretare analize secretie uretrala
- 1Infecție?
- 0Interpretare analize secretie uretrală
- 0Secretii ale penisului
- 0Uretrita sau alta boală!!!
- 0Klebsiella in sperma
- 0Rog interpretare secreție uretrala
- 0Este posibil BTS ?
- 6E coli în secreție uretra femei
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
- 3Uretroree
Mai multe informații despre: secretia uretrala