Doxiciclina 100 mg
Interactioneaza Doxiciclina (100 mg) interactioneaza cu anticonceptionalele Yaz? Tb sa iau o pastila, timp de 14 zile, pt acnee.
Multumesc.
Multumesc.
4 comentarii
Da, nu sunt excluse interactiuni care ar putea sa scada efectul anticonceptional. Pentru mai multa siguranta, considerati ca sunteti insuficient protejata de anticonceptionale in tot timpul tratamentului cu Doxicilina si inca 7 zile dupa aceea.
In alta ordine de idei, atata timp cat luati yaz e greu sa dispara acneea. Cu avizul medicului dv, treceti pe Diane 35 sau schimbati metoda contraceptiva.
In alta ordine de idei, atata timp cat luati yaz e greu sa dispara acneea. Cu avizul medicului dv, treceti pe Diane 35 sau schimbati metoda contraceptiva.
O sa trec de la Yaz la Yasmin, am fost de curand la dermatolog, care mi-a recomandat Yasmin pt acnee (am vorbit si despre metodele contraceptive, printre altele).
Sper sa reactioneze bine organismul meu la aceasta schimbare. Va multumesc.
Sper sa reactioneze bine organismul meu la aceasta schimbare. Va multumesc.
pai yaz si yasmin au aceeasi substanta activa... nu e nicio diferenta... doar in concentratia de la yaz care cred ca e este mai buna
D-le doctor, exista vreun risc daca am avut contact sexual neprotejat in ziua de 6 spre 7, dupa ce am luat Doxiciclina (6 spre 7 din cele 7 zile de protectie pe care mi le-ati recomandat dvs.) ?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32diane 35 interactioneaza cu alcoolul si tigarile
- 2alcoolul diminua efectul anticonceptionalelor?
- 3anticonceptionale si alcool
- 7mai multe intrebari despre logest
- 2toate medicamentele au efecte asupra anticonceptionalelor?
- 9antibiotice vs yasmin
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 16am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala
- 2alcool si conceptie
- 2anticonceptionale si alcoolul
- 1Alcool si anticoncepționale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si alcoolul