ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

antibiotice vs yasmin

01-08-2008
fany26
Nu este medic/terapeut
fany26
as vrea sa stiu si eu daca paracetamolul este un antibiotic pentru k sunt racita si vreau sa iau paracetamol. eu folosesc anticonceptionale yasmin si as vea sa stiu daca isi mai fac efectu sau nu. am citit in prospect si nu e mentionat paracetamolul dar nu stiu mie frrica sa iau.as vrea o parere.
9 comentarii
0
01-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu, paracetamolul nu este antibiotic. Deci, puteti lua fara grija.
0
06-08-2008, ora 00:00
ancuta21
Nu este medic/terapeut
ancuta21
buna ziua. as vrea sa stiu daca cyclo3fort anuleaza efectul anticonceptionalelor yasmin. eu am intrebat la farmacie si mi s-a spus ca nu. mentionez ca am luat cyclo3fort pt ca mi se umflau picioarele. acum stau cu grija pt ca trebuia sa imi vine menstruatia ieri si nu mi-a venit, desi yasmin le-am luat cum trebuie, la aceeasi ora si in fiecare seara. va multumesc
0
06-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
Nu cunosc medicamentul cyclo3 fort, nu va pot da un raspuns in cunostinta de cauza.
0
31-10-2008, ora 12:54
dreamlife22
Nu este medic/terapeut
dreamlife22
I-au anticonceptionale Loette si deoarece in perioada aceasta am avut candida am luat Flagyl, si urmatoarea zi am avut raport sexual. In urma cu 6 zile am terminat blisterul de loette si in urma cu 2 zile am avut simptomele obisnuite pt menstra si am avut o scurgere rosiatica dar a durat numai o zi, Peste 2 zile trebuie sa incep o noua cutie dar mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata. Exista posibilitatea aceasta?
0
31-10-2008, ora 12:59
| raluca |
Nu este medic/terapeut
| raluca |
ultima data am facut sex acum o luna, protejat. Insa dupa 2 sapt m-am despartit de prietenul meu si am fost foarte stresata in ultima vreme si mi-a intarziat menstruatia 6 zile. mi-am facut si un test de sarcina si a iesit ca nu sunt insarcinata. sa fie aceasta intarziere pe baza de stres sau de ce?? :(( spuneti'mi va rog!
0
31-10-2008, ora 18:19
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
@dreamlife: Nu. Asa cum am mai spus, anticonceptionalele scad numarul de zile de menstruatie, in special dupa folosire mai indelungata.

@stressul poate duce la tulburari de ciclu. Din fericire, aproape intotdeauna situatia se normalizeaza spontan.
0
23-12-2008, ora 08:09
diana_kon
Nu este medic/terapeut
diana_kon
scade efectul pilulelor ac moldaminul? daca da.. o sa incetez sa il administrez..
0
23-12-2008, ora 08:54
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
Moldamin NU interactioneaza cu anticonceptionalele.
0
11-01-2009, ora 10:08
diana_kon
Nu este medic/terapeut
diana_kon
OVULELE MECLON SCAD EFECTUL ANTICONCEPTIONALELOR? Sunt f speriata, am facut o candidoza, fara sa am contacte sexuale sau sa fiu supusa la stres, medicul de familie crede ca e o reactie alergica la anticonceptionale, dar e a3a luna cand le administez, nu ar fi trebuit sa reactioneze pana acum? sau mai e posibilitatea reactiei alergice la antibiotice, dar ultima data cand am administrat moldamin a fost acum o luna.. nu stiu ce sa cred :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul