ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

distonie neurovegetativa

62 comentarii 1 2 3
0
19-07-2018, ora 11:38
Pictorita
Nu este medic/terapeut
Pictorita
Bună, știu ca au trecut mulți ani... Voiam sa întreb cum va simțiți acum? Mi au plăcut sfaturile dumneavoastră și m am regăsit în situația respectiva... Încă sunt nesigura de ce am... Încă ma plimb pe la doctori dar ce știu sigur e ca majoritatea analizelor sunt bune, calciu-magneziu au ieșit scăzute... Si am avut o perioada lunga de stres și supărare, nemâncat, fumat... Si încă o chestie... Si eu eram fan înrăit carne:=) acum sa nu o mai vad... Am mâncat puțin pt ca am slăbit muuut... (defapt grasa nu am fost niciodată... De ex am avut pana la 24 de ani 47-48kg și după ce am lucrat la o ciocolatrie 49_53kg și acum cred ca am 45-47max...impartasesc asta pt ca ma sperie totuși ca nu pot manca și toată lumea se mira ca sunt slaba)dacă vezi comentul meu... As vrea sa te întreb, :ai văzut momente când te simțeai "drogat" parcă nu puteai sa gândești.. Parca ți se bloca mintea și erai în visare... Parca nu erai prezent. Parca te gândeai doar la viitor și trecut? Merci
0
19-07-2018, ora 11:41
Pictorita
Nu este medic/terapeut
Pictorita
Mesajul este pentru blackfader :)
Adaugă un comentariu / răspuns
62 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: