nu pot respira

am momente ca abia pot sa respir, ma apasa in piept si ma doare dupa cap, parca simt ca o presiune asupra lui, am facut radiografie la plamani si sunt ok, ma deranjeaza tare ca nu pot respira bine, de la ce poate sa fie, am facut si o electrocardiograma la inima si nimic, tensiunea e buna de la ce poate sa fie
5 comentarii

buna, iti recomand sa faci o spirograma, la spitalul de pneumo, ca sa excluzi posibilitatea de a avea astm bronsic.

Cred ca ne-am mai intalnit pe aici! Respiratia greoaie este, din punct de vedere psihologic, generata de reprimarea comunicarii! Prea mult timp n-ati exprimat ceea ce ati gandit! Principala problema este dificultatea de a va exprima emotiile, teama de reactiile oamenilor si in fata pierderilor. Criza mai puternica survine frecvent pe fundalul durerii, atunci cand faceti eforturi sa fiti puternica si sa va ascundeti sentimentele, in loc sa le manifestati. Se mai poate manifesta cand creativitatea dumneavoastra este "sufocata" de cei din jur, respectiv cand intampinati critici sau ironii la adresa initiativelor dumneavoastra. Terapia include exprimarea si eliberarea emotiilor prin cantat, scris, arta, poezie, sau pur si simplu verbal. Va ajuta rasul, amuzamentul, spontaneitatea si trebuie sa invatati sa respirati profund prelungind durata expiratiei pentru marirea capacitatii pulmonare si reducerea riscului declansarii spasmelor. Succes!

va multumesc pentru sfaturi, m-as bucura sa stiu ca este de ordin psihologic dar mie mie fruca sa nu fie alta cauza, i se mai spune si dispnee parca si mentionez ca nu o am tot timpul am avuto asta vara si acum a revenit dar parca nu mai trece, am momente cand cred ca anm sa mor exista un remediu sau medicament

buna tuturor.eluta sa stii ca si eu am aceste stari pe care le descrii tu si am fost la doctor si am facut radiografie si spirometrie si nu a iesit nimic.toate bune.mai am probleme si cu inima am palpitatii extrasistole pt care iau o pastila dar cardiologul a zis ca e de la anxietate ca inima nu ar fi bolnava.eu nu stiu ce sa mai cred pt ca am si dureri in zona inimii.crizele de respiratie sunt foarte deranjante.acum au debutata de vreo 3 saptamini si nu mai trece.nu intra aerul in plamini.eu asa simt.tu cum te mai simti?

buna bianca la fel ca si tine simt ca nu-mi intra aerul in piept, acum am o perioada sunt ok dar sigur revin simptomele iar, asa patesc mereu de un an de zile ma lasa si pe urma iar ma ia, si mai ales in repaus, noaptea ziua ma iau cu treaba si uit dar cand ma pun in pat e jale probabil e pe sistem nervos ca dupa ce iau un xanax adorm si e bine, nustiu ce sa-ti zic tie poate e la fel

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 64probleme cu gatul, va rog lamuriti-ma!
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 5Fetita de 3 ani jumatate respira extrem de greu cand este racita, numai pe gurita
- 11Dispnee urmata de amorteli ale mainilor.De 4 luni tot medici
- 13flegma
- 68Deviatie de sept
- 4senzatie de nod-baza gatului, durere trahee in inspir
- 13Senzatie de mucoasa nazala uscata, dificultate in a respira
- 4Cum pot sa scap?
- 2Probleme cu respiratia, va rog am nevoie de un sfat !
- 7senzatie de gol respirator deasupra stomacului
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 2Durere intercostala in timpul respiratiei
- 3respiratie zgomotoasa
- 2Respiratie grea
- 0Problema persistenta
- 1Insuficienta respiratorie
- 3Respiratie greoaie
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 0Respirație foarte grea!
Mai multe informații despre: Respiratie dificila caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: