ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Disparitia totala a sexualitatii - Benzodiazepine - Depresie - Anhedonie

40 comentarii 1 2
0
16-10-2013, ora 09:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Parerea mea este ca problemele barbatilor legate de sexualitate (caci pe aceasta tema este si topicul) sunt in cea mai mare masura din cauza masturbarii.

Logic (sau fiziologic) nu imi pot explica decat prin faptul ca in timpul unui act sexual, barbatul foloseste anumiti muschi (se produc anumiti hormoni in organism) iar in timpul masturbarii ce muschi se mai folosesc ? Se strica niste mecanisme.

Am citit nu de mult de un caz de pe Forum, caruia chiar i s-a rupt un muschi (local) si are aceleasi probleme.

Daca partea fiziologica v-o stricati cu mana voastra, daca partea psihica se strica si ea (din aceleasi motive; una e sa ai o relatie stabila, bazata pe sentimente, alta e masturbarea - ce sentimente produce masturbarea ? de placere loco cateva secunde sau minute si apoi frustrari mascate ? ce poate sa produca ?) apai de ce va plangeti ca "nu merge sexul" sau ca "v-a disparut sexualitatea". Trebuie sa formulati corect problema: domne, noi ne-am autodistrus.

Ce facem de acum inainte ? Se mai poate face ceva ?

P.S.: Eu vad altfel lucrurile. Prin aceste "bube" care vi se intampla, eu cred ca sunteti si protejati sa mai intrati in nu stiu ce relatii, sa faceti alte pacate, avorturi, copii bolnavi sau care sa nu fie sustinuti financiar de "masculul care hraneste haita", cum plastic s-a exprimat @ pozac. Multumesc, @ prozac.
99 % dintre persoanele bolnave pe care am avut ocazia sa le cunosc in realitate si de pe Forum au cauze genetice in familie. Le este greu cu boala. Majoritatea nu pot munci. Le este foarte greu si sa se descurce singuri. Mai mult sunt ingrijiti de parinti. Nu consider ca a avea o boala si a fi ingrijit de parinti e o rusine. Ca nu e vina ta ca ai boala.
Dar lipsa de educatie, da, este o rusine.
0
16-10-2013, ora 13:28
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Masturbarea nu a omorat pe nimeni si nu are nici o legatura neaparat cu sentimentele, de fapt sexul la barbati nu are, se secreta multa dopamina si ai placerea aia, atata tot. Este egal cum te duci la prostituate, ai placere si gata. Ca e mai bine si cu sentimente, e cu totul altceva, ar fi ideal sa fie combinate.
E ca si cum mananci o prajitura buna si ai placere, ce leg are cu iubirea ?! Sexul este tot o placere insa de alta natura, atata tot.
Muschii nu conteaza ca si daca nu-i lucrezi oricum sunt lucrati indirect fara sa vrei.
La femei poate e altfel, ca fara sentimente sa fie inactivata dorinta de sex, dar acolo e alt mecanism.

Si da, depresia, anxietatea, TAB, schizo vin pe un anumit tip de personalitate, n-are leg cu educatia si gandirea.
De aia avand aceiasi boala nu ne intelegem unul cu altul, ca gandirea si conceptiile nu se schimba.
Dar asta nu inseamna sa ne dam in cap unul altuia degeaba doar ca nu ne place cum gandeste celalalt, nu e obligatoriu sa gandim toti la fel.
Fiecare are conceptia lui despre viata, ptr el acea gandire e normala, asa vede el lucrurile.
De ex sunt prieten cu doi depresivi ! Primul ma inteleg f bine cu el adica cel ce mi l-am facut de pe forum, cu celalalt nu prea ma inteleg dat fiind ca gandeste total diferit. Mereu i se pare naspa gandirea mea si incearca sa mi-o schimbe desi nu reuseste. Asa ca e clar.
Ptr ca primul gandea aproape ca mine si inainte de boala.
0
18-10-2013, ora 15:25
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Ideea e in felul urmator, barbatul face atata sacrificii ptr haita doar ca sa-si reguleze femeia, asta e miza lui de fapt, el e programat ca sa serveasca speciei si asta face. Ca dovada, dupa 55 ani 90 % din ei zic 'ba da prost am fost ca m-am insurat', deci isi da seama ca a fost bun doar ca si cal de bataie si atat, ptr un prapadit de regulat care nici pe ala nu-l mai are dupa o anumita varsta ca femeia face figuri, nu toate, dar majoritatea.
Insa nu toti sunt asa, unii nefiind programati asa, mai au pretentia sa o mai duca si ei bine, sa mai aiba si ei confort, si li se rupe de specie.
Daca poti avea sex si la curve si altfel, ce rost mai are sa-ti iei belea pe cap ?! E Absurd.

De exemplu prietenul meu e placut de n femei ca arata bine desi nu are nici el rost in viata, nu vrea sa se inhame si sa faca o familie ptr ca stie ce inseamna asta, deci depinde daca esti placut sau nu, nu conteaza altceva ca nu stie aia ce rost ai tu, poti sa arati mai naspa si sa ai un job f bun, poti sa nu ai job si sa ai retrocedari deci sa ai bani mosteniti (cum multi au luat in ultimii ani) si sa poti intretine si 20 haite chiar daca aparent ai pare un om slab deci nu e relevant.
Dar nu toti vor asa, eu de ex nu as vrea sa ma inham orice ar fi, asa sa am pe una sa ma regulez, sa ma distrez, sa comunicam, sa ne petrecem o parte din timp placut impreuna, este altceva.
Nu doresc copii ptr ca nu am chef sa-mi dedic viata lui si apoi sa plece la casa lui si sa nici nu ma mai cunoasca, doar asa sa contribui la specia nu stiu cui, e culmea.

Defect genetic e relativ, voi sunteti normali in felul vostru, eu si altii suntem in felul nostru, poate nu doar a servi speciei e un scop si altceva e considerat ca si defect, e relativ, depinde din ce unghi privesti problema.

Ca voi sunteti comandati de softul ala in favoarea speciei deci instictele primare, e prob voastra, la voi se rezuma totul la asta, nu stiti ce e aia o companie placuta, o prietenie neconditionata. De aia majoritatea relatiilor se bazeaza doar pe minciuna, va place voua femeilor sa fiti mintite ptr ca natura stia ca altfel nu ati avea nimic in comun si nu s-ar mai forma relatia, ala urmareste doar sa va reguleze (cam primitiv suna), va minte, la voi se starteaza programelul ala numit dragoste, ala va regulaza si gataaa, dupa aia ramane praful, nu aveti nimic in comun cu partenerul si se duce dracului relatia (nu tu pasiuni comune, nu tu comunicare, timp intim ptr fiecare, multe valori care nu le au).
Femeia si barbatul sunt diferiti total si ca gandire si ca mai tot, daca nu se bazau majoritatea relatiilor pe minciuna, nu s-ar mai forma relatia, repet nu in toate cazurile totusi.
Voi poate nu stiti cum e sa nu aveti softul ala si nu puteti vedea problema din alt punct de vedere, dar asta e.
0
18-10-2013, ora 16:10
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Iar voi femeile cautati prosti ptr voi ca sa va dea de toate, iar aia ptr un regulat va da, de fapt, de noi care ne dam seama de chstie, nu va convine :))))))).
0
19-10-2013, ora 17:25
sorin0310
Nu este medic/terapeut
sorin0310
Salut autosugestia
Din raspunsurile primite aici si din cei 20% ramasi din ce ai citit ai un raspuns clar la problema ta, totul este din cauza depresiei.
Asa ca nu mai pierde timp si concentreza-te pe iesirea din depresie.
Cu cit incerci sa afli mai multe cu atit de adincesti mai tare si iti faci recuperarea mai grea sau chiar imposibila.
Chiar nu vezi ca noi, toti cei care am cautat raspunsuri la boala noastra, sintem aici chiar si dupa ani de zile ?
Accepta si treci mai departe.
Te afecteaza foarte tare partea cu sexul si iti dau dreptate
Toate in viata barbatului se raporteaza la sex.
Trebuie sa fi constient ca pe masura ce inaintezi in virsta sexul va fi mai rar dar mai plin de intensitate, traire si cred ca si fetele vor recunoaste asta.
Deci nu te mai gindi cit de des ai erectii si cite contacte faci in unitatea de timp.
Nu este un concurs si trebuie sa iei in calcul reactia partenerei.
Daca ea sta cu tine de atita timp inseamna ca o ok. Si apreciaza calitatea si omul din tine.
Nu iti mai fa probleme inutile.
Deasemenea gresesti ca renunti la servici.
Chiar daca te chinuie, locul de munca te ajuta sa nu iti mai stea mintea la problema ta, sa socializezi, etc.
Plus ca ai nevoie de bani.
Cu cit stai mai mult pe tusa cu atit va fi revenirea ta mai grea.
Sper sa citeasca si prietena ta: daca te iubeste trebuie sa faca efortul de a te scoate din casa, de a nu te lasa sa te tot gindesti la nebuniile din capul tau.nu este suficient sa te inteleaga trebuie sa ia atitudine !
Pari un baiat istet, ai aflat cauza, ai toata informatia la indemina, sti ce trebuie sa faci, sper ca ai si ajutor.asa ca nu mai pierde timp.
Asculta de cei mai batrini ca tine si bine intentionati.
Succes.
0
19-10-2013, ora 22:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Bre,

Nu va mai masturbati, ca ma iau toate durerile de cap cu plangerile voastre...

Iata numai cazul de azi:

Ejaculez la preludiu, help

@ ionutC1

Buna si salut tuturor. Dupa cum am scris si in titlu ma confrunt cu o problema destul de grava, din punctul meu de vedere, ejaculez prea repede si asta e stanjenitor. Precizez ca am 19 ani si acum cam un an am avut ultimul contact sexual dar atunci nu aveam aceasta problema, toate pareau la locul lor. Timpul a trecut, am alta prietena dar cand incercam sa facem dragoste intervine problema.. precizez ca nu insistam deloc mult pe preludiu.. ma simt atat de incapabil. Precizez ca in urma cu 1 an aveam prostul obicei de a ma masturba periodic, ce inseamna asta, adica cam 1 data la 2 zile.. si m-am gandit ca a daunat asta. nu stiu.. ceva pareri incurajari rezolvari imi puteti da?

See more at: http://forum.romedic.ro/prod/Ejaculez_la_preludiu, _help_081833.html#sthash.QVthUGaL.dpuf
0
19-10-2013, ora 23:31
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Omul renunta la servici ca e ii este rau, daca se forteaza ii e mai rau si ce castiga ? Isi agraveaza depresia, trebuie intai sa iasa din ea si apoi merge.
Asa pateam si eu cand faceam ceva care ma deprima si mai tare, renuntam la acel lucru si gata, asta pana se rezolva problema.
Sa-ti dau un exemplu, odata eram asa mai bucuros ca-mi cumparam ceva, si eram asa de cam 7 zile, apoi m-am dus la sala cum ca trebuia si gandind ca tine ca-mi ia atentia de la depresie, dar dupa efortul ala am intrat in depresie urat de nici dupa 2 saptamani nu mi-am mai revenit, deci.s-a meritat ? Nu.

Si-ti spun eu ca-ti sta mintea acolo, depresia iti ia atentia si orice faci nu esti atent acolo, asta daca e mai serioasa. Iar cand trece, mintea ta e limpede si daca faci ceva sau nu faci.
Cu sexul e normal sa nu ii convina ca doar e o placere puternica pe care vrea sa o aiba.
0
22-10-2013, ora 01:40
Autosugestia
Nu este medic/terapeut
Autosugestia
Merci tuturor pentru toate raspunsurile date, sunt de folos toate.

Am sa raspund tuturor in zilele urmatoare, am fost foate ocupat si chiar ma bucur sa gasesc atatea raspunsuri fie ele interesante sau nu.

Sunt foarte consitent ca stiinta actuala nu poate explica si demnostra concomitent de ce si cum se intampla aceste modificari drastice in creerele noastre doar pe baza nefericirii induse de genetica si de factorii socio-economici. Am avut probabil ca multi altii situatii lungi de viata mult mai stresante si mai nefericite ca acelea care se presupune ca au cazuat afectiunea incat e foarte greu de descifrat care sunt mecanismele concrete ale dedesubturilor acestor fenomoene. Medicina se bazeaza pe ipoteze si pe observare si ca atare nu este o stiinta exacta bazata pe concretete.

Ma amuz teribil pe concluziile anterioare de pe aici despre masturbare si imi pare nespus de rau ca asemenea afectiuni sunt atat de putin - spre zero intelese medical si mai ales ca si solutii de remediere.

De la ultimul mesaj sunt considerabil mai bine pe cerebralitate. Pe langa strategiile deja mentionate am inceput sa iau omega 3 si spirulina concomitent, vreau sa ma apuc si de catina cat de curand si bineinteles ca am consumat cat am reusit de des ceaiul de sunatoare care mi-a facut bine concret inca de la primele utilizari.
Vreau sa incep antidepresivele naturale concertate cat de curand doar ca imi lipseste siguranta corectitudinii suplimentelor combinate. Rezultatele evidente pentru mine sunt functia cerebrala considerabil imbunatatita, la fel si energia psihica, mi-a crescut apetitul alimentar care devenise zero absolut. Dorm considerabil mai bine si constat o crestere mica dar reala a emotionalitatii - punctul nevralgic dupa parerea mea. Reusesc sa simt din ce in ce mai mult chiar daca foarte putin comparativ cu normalul si aseara chiar am reusit sa am un vis emotional chiar daca usor negativ despre relatia de iubire dintre mine si prietena mea.

Cine n-a trecut prin asa ceva poate zice ca e placebo, ca e praf in ochi sau ca e caca miti, e foarte mult, e vital, e calea spre santate ar spune orice bolnav care e pe drumul ce bun si ar face orice sa isi revina, asa ca mine !

Nu-mi vine nici acum sa cred cat de mult ma pot folosi de naturistele astea putine combinate cu o atitudine pozitivia si cu munca si autosugestie din belsug. Peste o saptamana si o zi se vor fi facut 6 luni de la startul demersului meu amplu de vindecare si rezultatele se simt incredibil de mult !

Va voi tine permanent la curent cu noutatile si cu progresele ( sper eu ) pe care le voi inregistra din ce in ce mai vizibil.

Ceea ce progreseaza cel mai lent si mai putin ramane totusi emotionalitatea dar si ea, probabil pe fondul cresterii activitatii cerebrale generale, inregistreaza progres si chiar daca e mic e sesizabil !

Sa aveti multa sanatate si va multumesc tuturor pentru contributii !
0
17-11-2013, ora 20:25
monyk88
Nu este medic/terapeut
monyk88
Din pacate in ultima vreme, pe toate forumurile dai de cretini care pentru absolut orice problema gasesc ca rezolvare pe dumnezeu. Oricat as incerca sa ma ascund si sa ma feresc de ei, imi este imposibil. Clara, degeaba ai 2 facultati, inteligenta ta este redusa mult atata timp cat crezi in aberatiile alea.
In alta ordine de idei, eu eram aici cu alt scop; cautam fara prea multe sperante, din pacate o rezolvare pentru o problema de genul. Prietenul meu este afectat de aproximativ 2 ani de afectiunea asta. Problema este cu atat mai mare cu cat el nu realizeaza ca ar avea una. M-am si convins intre timp ca nu voi gasi nimic si ca ar fi mai bine sa renunt...
0
03-12-2013, ora 18:19
Autosugestia
Nu este medic/terapeut
Autosugestia
@ stevens, in afara de autosugestie am incercat pe partea femeiasca din familia ta si pe toata sa vad daca pot extinde acest sfat al tau in context si mi-a iesit de minune. Chiar mai simt mai bine si zilele urmatoare sau poate chiar astazi mai tarziu voi comparea cu actualizari.

@ momy, uneori nu doar ca pierzi tot dar te pierzi si pe tine si fie ca ai crezut vreodata in Dumnezeu fie ca ai crezut in extraterestri sau in spiridusi te agati de absolut orice incercand cu o ultima zvacnire sa scapi de calvarul pe care adesea nu tu l-ai invocat si nici macar nu tu l-ai determinat intr-atat incat sa se abata in acest mod atat de teribil asupra ta !

Pana la urma 'asta e viata' si mi se pare mult mai de blamat prostia ostentativa din viata reala cat si din cea online decat apartenenta la o religie sau alta ori la o credinta / convingere / practica sau alta !
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •