Discopatie lombara si Exostoza platou genunchi stang
Buna ziua,
Am 42 de ani, greutate 84 kg, inaltime 1, 78m.
La un consult neurologic am fost diagnosticat cu DVL III / IV cu radiculalgii. Mi s-a prescris fizioterapie, multe antiinflamatoare -am inceput sa am severe probleme gastrice cu toata protectia de pansamente gastrice prescrise- si sa fac RMN.
Examenul RMN nu a identificat nici o problema. Nu hernie de disc, nu inflamatii, nimic. Decat un chist arahnoidian la S2, care mi s-a spus ca nu pune probleme.
La genunchiul stang mi s-a cerut sa fac radiografie care a evidentiat Exostoza platou. Mi s-a spus ca nu am ce sa ii fac.
Ulterior, din cauza faptului ca nu trec durerile, mi s-au recomandat analize de sange pentru reumatism. A iesit infectie in corp, factorul reumatoid mare, dar mi s-a spus ca reumatismul nu este infectios.
Au trecut mai bine de 2 ani de atunci si durerile persista atat lombar cat si la genunchi. Nu mai pot cara nici plase de 2kg. Mi-am schimbat si locul de munca ca sa nu mai car obiecte. Fac munca de birou. Am incercat diverse creme.
Ce poate fi? De ce nu dispar durerile?
Multumesc!
Am 42 de ani, greutate 84 kg, inaltime 1, 78m.
La un consult neurologic am fost diagnosticat cu DVL III / IV cu radiculalgii. Mi s-a prescris fizioterapie, multe antiinflamatoare -am inceput sa am severe probleme gastrice cu toata protectia de pansamente gastrice prescrise- si sa fac RMN.
Examenul RMN nu a identificat nici o problema. Nu hernie de disc, nu inflamatii, nimic. Decat un chist arahnoidian la S2, care mi s-a spus ca nu pune probleme.
La genunchiul stang mi s-a cerut sa fac radiografie care a evidentiat Exostoza platou. Mi s-a spus ca nu am ce sa ii fac.
Ulterior, din cauza faptului ca nu trec durerile, mi s-au recomandat analize de sange pentru reumatism. A iesit infectie in corp, factorul reumatoid mare, dar mi s-a spus ca reumatismul nu este infectios.
Au trecut mai bine de 2 ani de atunci si durerile persista atat lombar cat si la genunchi. Nu mai pot cara nici plase de 2kg. Mi-am schimbat si locul de munca ca sa nu mai car obiecte. Fac munca de birou. Am incercat diverse creme.
Ce poate fi? De ce nu dispar durerile?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1discopatie lombara
- 2discartroza
- 185borelia sau borelioza?
- 5Discopatie lombara.. care au inceput acum 10 zile
- 24Atroza, spondiloza, discopatie
- 13Discopatie lombara ?
- 3Discopatie lombara
- 9amorteli din talpa pana la genunchi - entorsa de gezna
- 7Pot sa iau medicamentele astea?
- 0Discopatie lombara cu lombosciatica
- 0lombosciatica sau discopatie
- 3Coxartroza - statiuni balneoclimaterice
- 1discopatie lombara
- 2Sfat pentru discopatie lombara.
- 0Discopatie cervicala/lombara
- 1Discopatie lombara joasa etajata - dureri severe
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
Mai multe informații despre: Discopatia lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: