Se poate efectua RMN fara analize de sange?
Buna ziua,
Am fost diagnosticat recent cu Discopatie Vertebrala Lombara (Discita nespecificata, regiune lombara M46.46), iar medicul necesita efectuarea unui RMN in vederea continuarii tratamentului.
Am tot cautat pe internet, dar nu gasesc un loc in care sa pot face acest RMN fara analize de sange. Din cate am inteles, analizele de sange sunt necesare in vederea utilizarii de substanta de contrast sau nu.
Avand in vedere ca eu nu doresc sa fac aceste analize de sange si sa fac RMN fara substanta de contrast (asumandu-mi riscul unei imagini neinterpretabile), exista vreun loc unde pot face RMN in Bucuresti?
Va multumesc,
Liviu Popa
Am fost diagnosticat recent cu Discopatie Vertebrala Lombara (Discita nespecificata, regiune lombara M46.46), iar medicul necesita efectuarea unui RMN in vederea continuarii tratamentului.
Am tot cautat pe internet, dar nu gasesc un loc in care sa pot face acest RMN fara analize de sange. Din cate am inteles, analizele de sange sunt necesare in vederea utilizarii de substanta de contrast sau nu.
Avand in vedere ca eu nu doresc sa fac aceste analize de sange si sa fac RMN fara substanta de contrast (asumandu-mi riscul unei imagini neinterpretabile), exista vreun loc unde pot face RMN in Bucuresti?
Va multumesc,
Liviu Popa
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1discopatie lombara
- 2discartroza
- 7discopatie lombara
- 2Discopatie lombara (radiculopatie)
- 24Atroza, spondiloza, discopatie
- 6am fost diagnosticata acum 4 ani cu lombago acut prin discopatie
- 28Discopatie lombara si amorteala picioul stang
- 13Discopatie lombara ?
- 0Acupunctura la discopatii
- 3de vreo 8 ani am o discopatie lombara L5-S1
- 0Discopatie lombara cu lombosciatica