lombosciatica sau discopatie
buna ziua..sotul meu are 29 de ani si de 1 luna are dureri la muschiul femural de la piciorul stang..am fost la un medic ortoped si ne-a spus ca ar avea ruptura de ligamente sa dea cu fastum gel..dupa cateva zile sa simtit foarte rau..nu mai putea sa mearga cu piciorul stang deloc il durea tot piciorul si am fost din nou la camera de gard in spitalul din oras.la consultat si a scris o reteta(xeforapid, mydocalm si ketonal), si o trimitere pt un RMN...pe reteta scria ca are discopatie picior stang, iara pe trimitere lombosciatica...am stat o saptamana cu tratamentul, dara tot il tinea piciorul in spate(muschiul femural) si ne-am decis sa mergem la spitalul de urgenta floreasca din bucuresti..acolo la consultat un medic si ia spus sa urmeze tratamentul ca este bun pana pe 22 noiembrie cand suntem programati pt un rmn..specific ca sotul meu nu are nici o durere de spate..doara muschiul femural..poate fi suspect de hernie de disc?ce parere ave-ti?am uitat sa spcific ca el face si culturism de la varsta de 18 ani..multumesc frumos
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2discartroza
- 7discopatie lombara
- 49ruptura de ligament
- 10lovitura la genunchi
- 3ruptura ligament
- 6am fost diagnosticata acum 4 ani cu lombago acut prin discopatie
- 13Discopatie lombara ?
- 16discopatie lombara
- 9amorteli din talpa pana la genunchi - entorsa de gezna
- 7Ruptura LIA urmata de fractura gambă dreaptă cu deplasare
- 1ligamente rupte
- 3Ruptura ligamentului incrucisat anterior cu dezinsertie
- 3Fisura corn posterior menisc intern, ruptura incompleta LIA, edem osos difuz femurotibial
- 5dupa artroscopie
- 0Ligament Rupt
- 3Indreptarea coloanei
- 7este necesara interventia chirurgicala, artroscospie sau recuperare medicala?
- 4Accident - laba piciorului
- 0Se poate efectua RMN fara analize de sange?
- 9Discopatie lombara si hiperlordoza in sarcina
Mai multe informații despre: Ruptura de ligament Discopatia lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: