Operație de discopatie lobara
Bună ziua,
Mama mea în vârstă de 76 de ani a fost operată de discopatie lombară în urmă de 5 luni. Operația încă nu s-a închis complet, încă supurează și este nevoie de pansament. Operația care este cam de 8 cm și chiar în capăt a rămas un punct care nu se închide. Am vorbi cu medicul care a operat-o și a spus că până nu se elimină toate ațele cu care a fost cusut nu se va închide... Ce se întâmplă, ce ar trebui să facem?
Mama mea în vârstă de 76 de ani a fost operată de discopatie lombară în urmă de 5 luni. Operația încă nu s-a închis complet, încă supurează și este nevoie de pansament. Operația care este cam de 8 cm și chiar în capăt a rămas un punct care nu se închide. Am vorbi cu medicul care a operat-o și a spus că până nu se elimină toate ațele cu care a fost cusut nu se va închide... Ce se întâmplă, ce ar trebui să facem?
1 comentarii
Buna ziua.
Urmati indicatiile primite. Puneti un pansament imbibat in betadina pe zona aceea cu probleme, zilnic. Reevaluare peste 3-4 saptamani.
Urmati indicatiile primite. Puneti un pansament imbibat in betadina pe zona aceea cu probleme, zilnic. Reevaluare peste 3-4 saptamani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1discopatie lombara
- 2discartroza
- 7discopatie lombara
- 185borelia sau borelioza?
- 5Discopatie lombara.. care au inceput acum 10 zile
- 28Discopatie lombara si amorteala picioul stang
- 1Discopatie lombara si amorteala piciorul stang
- 16discopatie lombara
- 9amorteli din talpa pana la genunchi - entorsa de gezna
- 3discopatie lombara
- 0Discopatie lombara cu lombosciatica
- 9Ruptura Gastrocnemian Medial - Sfaturi
- 3Indreptarea coloanei
- 1Discopatie lombara
- 0Se poate efectua RMN fara analize de sange?
- 0Discopatie lombara si Exostoza platou genunchi stang
- 0Discopatie cervicala/lombara
- 1Discopatie lombara joasa etajata - dureri severe
Mai multe informații despre: Discopatia lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: