durere in piept
buna,
ma numesc oana si am 28 de ani de mai bine de 2 luni am dureri in piept care raspund pana in spate am fost la urgente si am facut ekg si nimik am fost la un cabinet particular si am facut ekg si consult si nimic nici macar un sflu mi s-a spus ca sunt perfect sanatoasa in urma mai multor investigatii mi s-a spus ca am spondiloza cervicala asa ca am facut fizioterapie dar nimik tot ma doare ultima electrocardiograma am facut-o acum 2 saptamani si nimk totul e bine dar de vreo cateva zile durerea se simte si la baza gatului si pe gat in sus si simt mereu furnicaturi in mana stanga.va rog da-ti-mi un sfta nu mai stiu unde sa merg m-am saturat de medici si spitale si cabinete ba ca e o nevralgie ba ca e spondiloza si in continuare am dureri crede-ti ca as putea avea ceva la inima mentionez ca daca apas in piept durerea e mai mare
va multumesc
ma numesc oana si am 28 de ani de mai bine de 2 luni am dureri in piept care raspund pana in spate am fost la urgente si am facut ekg si nimik am fost la un cabinet particular si am facut ekg si consult si nimic nici macar un sflu mi s-a spus ca sunt perfect sanatoasa in urma mai multor investigatii mi s-a spus ca am spondiloza cervicala asa ca am facut fizioterapie dar nimik tot ma doare ultima electrocardiograma am facut-o acum 2 saptamani si nimk totul e bine dar de vreo cateva zile durerea se simte si la baza gatului si pe gat in sus si simt mereu furnicaturi in mana stanga.va rog da-ti-mi un sfta nu mai stiu unde sa merg m-am saturat de medici si spitale si cabinete ba ca e o nevralgie ba ca e spondiloza si in continuare am dureri crede-ti ca as putea avea ceva la inima mentionez ca daca apas in piept durerea e mai mare
va multumesc
1 comentarii
lipsa de calciu, asa am avut si eu, iar in urma analizelor pentru calciul total, ionic si..., am constatat ca eram varza, de asta am facut si spasmofilie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5apasare continua si constanta in dreptul inimii...
- 8dureri in piept
- 33Am o lipsa de aer de 4 luni!
- 5Durei si arsuri in cosul pieptului
- 4amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 16ameteala si dureri in piept
- 4Problema cardio-vasculara sau mentala?
- 4Durere in capul pieptului si arsura
- 3durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie
- 0dureri in capul pieptului, sub coaste
- 1Raceala foarte puternica - augumentin este bun si cate zile sa iau?
- 1zgomote ciudate la inima
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 1uneori am dureri in piept
- 4durere in piept
- 6Durere in piept cand ridic greutatea
- 0Reflux gastric
- 3Durere plămâni când inspiri adânc și palpitații
- 3Batai inima accentuate și durere inexplicabila
- 1Durere stern
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: