Dinti strambi jos
Buna ziua. Am 17 ani si singurul lucru ce ma supara la dintii mei este ca la sfarsitul acestora au cativa zimtuleti, ca si cum ar creste copiilor mici, nu sunt drepti intr-o linie. Am pus mai jos o poza. Ce as putea sa fac in afara de pilire si aparat dentar? Nu ar exista o alta metoda? http://i1090.photobucket.com/albums/i371/alexandra_bobocea1/fd.jpg
2 comentarii
Cel mai indicat in cazul tau este aparatul dentar. Exista aparate ortodontice mai putin vizibile sau chiar invizibile. Ai avea nevoie de o discutie cu un medic ortodont.
Buna ziua,
metoda cea mai indicata pentru tine avand in vedere varsta ta si pozitia dintilor conform pozei pe care am vazut-o. Zimtii aceea care te deranjeaza sunt lobi de crestere ai dintilor si este perfect normal anatomic vorbind insa din pacate muscatura si asezarea dintilor tai este deficitara si ar fi bine sa iei in calcul sa reglezi aceste probleme acum, cand varsta iti permite sa ai parte de un tratament simplu si cu rezultate foart foart frumoase.
metoda cea mai indicata pentru tine avand in vedere varsta ta si pozitia dintilor conform pozei pe care am vazut-o. Zimtii aceea care te deranjeaza sunt lobi de crestere ai dintilor si este perfect normal anatomic vorbind insa din pacate muscatura si asezarea dintilor tai este deficitara si ar fi bine sa iei in calcul sa reglezi aceste probleme acum, cand varsta iti permite sa ai parte de un tratament simplu si cu rezultate foart foart frumoase.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ce pot face cu dantura mea?
- 4Caninul din partea stanga nu mai este vertical, cum ar trebui sa fie, este oblic
- 9dinti strambi din fata
- 6Probleme cu incisivi inferiori stanga...
- 9Imi lipseste caninul drept
- 1Canini strambi
- 4as dori sa imi imbrac toti dintii
- 3Dinti strambi si gingii dezvelite
- 1Dinti strambi
- 3Inlocuire dinte stramb cu implant
- 4Incisiv lateral stramb
- 2Incisiv lateral stramb
- 1Probleme cu dintii
- 1Ar trebui sa port dinou aparat dentar sau o interventie chirurgicala?
- 6Dinți strambi
- 1Dinte asezat gresit
Mai multe informații despre: dintii strambi