coldrex plicuri + picaturi nas?
buna tuturor, de ieri m-a apucat o raceala naspa tare si am nasul infundat de tot, f greu se desfunda, iau coldrex plicuri si cica nu pot folosi orice picaturi pt nas ca sa nu interactioneze avand aceleasi ingrediente.De ex, cu coldrex merge luat boxtonim? trebuie neaparat sa iau ceva pt nas, nu pot respira nici zi nici noapte, debia stau. si daca mai stiti alte remedii eficiente pt raceala asta puternica pe care o am, orice, m-ar interesa sa aud, poate scap mai repede.
3 comentarii
Inhalant cu musetel. La mine a functionat. Sanatate!
am cumparat inhalant, il pun in ceai de musetel? oare e indicat sa iau si ceva gen biseptol? sau raman doar pe coldrex?
Sincera sa fiu eu am luat numai paracetamol 2/zi si seara un paracetamol sinus. In rest am facut inhalant dar nu cu solutie ci pur si simplu apa fiarta cu musetel si am stat deasupra aburului cu un prosop in cap. E f. bun si inhalantul care l-ai luat. Poti sa pui putin in apa(vezi prospectul). Sanatate si chiar daca ai complicatii gen sinuzita trebuie sa-si dea drumul la aburi. Fa pana deseara 2 ture. Am uitat sa mentionez ca daca faci si febra ar trebui sa te vada medicul de familie. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61nu pot sa respir!
- 10despre leucemie
- 8Raceala frecventa
- 40Streptococ beta hemolitic de tip C in gat
- 5candida orala si lucrarea dentara
- 7expectoratie cu sange
- 1raceala, tuse
- 7tuse cronica?
- 10racita... testul de sarcina poate sa iasa negativ?
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 3Cadere de par si sprancene! Senzatie de raceala!
- 3Viroza, raceala acum vara?
- 6Imi trag nasul foarte des, mi se infunda timpanele.. desi nu sunt racit
- 5Iritatie in gat, tuse seaca iritativa
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 2Remedii naturale pentru raceala si gripa
- 2Tuse si raceala
- 1Răceala nedorita
- 1Dureri de urechi, tuse si nas infundat.
Mai multe informații despre: Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: