am avut dureri groaznice de cap.. sunt momente cand ma doare mai rau decat de obicei
in parcursul zilei de azi am avut dureri groaznice de cap mai precis in zona fruntii. sunt momente knd ma doare mai rau dekt de obicei si park ma dor si ochii este prima oara knd am dureri de kp asa rau...ma puteti ajuta cu ceva?ce ar trebui sa fac?
4 comentarii
0
11-07-2009, ora 18:44
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Dupa cum te-au sfatuit sin Cosmin Jackie, trebuie sa consulti un medic orl-ist. Daca orl-istul iti spune ca in urma anamnezei si a consultului nu ai nimic, atunci nu-ti ramane de facut decat sa consulti un medic neurolog si unul oftalmolog.
Durerile cefalice (cefaleea, migrena) apar in urmatoarele situatii:
- 30% din persoane au probleme neuro-psihice (circulatie sanguina deficitara (cea mai frecventa), AVC, anevrisme, HIC, encefalopatie, arterioscleroza cerebrala, afectiuni psihoafective ( etc.);
- 25% din persoanele care "experimenteaza" astfel de dureri au o patologie in sfera ORL (sinuzita, deviatie de sept, rinita cronica vasomotorie, hipertrofie de cornete nazale etc.);
- 20% din cauza unei probleme oftalmologice (miopie, oboseala oculara cauzata radiatiile "smogul" electromagnetic degajat de monitoarele computerelor, televizoarelor etc., etc.);
- 15% din cauza stresului;
- 7% din cauza unei alimentatii inadecvate care determina aparitia unei carente de micro/macro nutrienti, si alti compusi oganici hidro-liposolubili, care perturba secretia si implicit metabolismul neurotransmitatorilor (serotonina, dopamina, noradrenalina, acid gama-aminobutiric etc., substante deosebit de importante pt buna functionare a tuturor proceselor bio-chimice din cutia craniana si nu numai - acestea sunt raspunzatoare in mare parte de comportamentul uman, atat cel alimentar, cat si socio-civic;
- 2% din cauza unor formatiuni tumorale care dezechilibreaza activitatea sistemului nervos central (SNC;
- 1% din cauze necunoscute medicinei, dar cunoscute de catre Pronie :)
De altfel, durerea ta de cap poate fi de 3 feluri (nociceptiva, somatica sau psihogena)...
Consulta medicul si totul va fi bine! Multa sanatate ;)
Durerile cefalice (cefaleea, migrena) apar in urmatoarele situatii:
- 30% din persoane au probleme neuro-psihice (circulatie sanguina deficitara (cea mai frecventa), AVC, anevrisme, HIC, encefalopatie, arterioscleroza cerebrala, afectiuni psihoafective ( etc.);
- 25% din persoanele care "experimenteaza" astfel de dureri au o patologie in sfera ORL (sinuzita, deviatie de sept, rinita cronica vasomotorie, hipertrofie de cornete nazale etc.);
- 20% din cauza unei probleme oftalmologice (miopie, oboseala oculara cauzata radiatiile "smogul" electromagnetic degajat de monitoarele computerelor, televizoarelor etc., etc.);
- 15% din cauza stresului;
- 7% din cauza unei alimentatii inadecvate care determina aparitia unei carente de micro/macro nutrienti, si alti compusi oganici hidro-liposolubili, care perturba secretia si implicit metabolismul neurotransmitatorilor (serotonina, dopamina, noradrenalina, acid gama-aminobutiric etc., substante deosebit de importante pt buna functionare a tuturor proceselor bio-chimice din cutia craniana si nu numai - acestea sunt raspunzatoare in mare parte de comportamentul uman, atat cel alimentar, cat si socio-civic;
- 2% din cauza unor formatiuni tumorale care dezechilibreaza activitatea sistemului nervos central (SNC;
- 1% din cauze necunoscute medicinei, dar cunoscute de catre Pronie :)
De altfel, durerea ta de cap poate fi de 3 feluri (nociceptiva, somatica sau psihogena)...
Consulta medicul si totul va fi bine! Multa sanatate ;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere de cap de o perioada lunga de timp
- 13durere de cap, ochi, usturimi pe fata, tample
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 1Dureri de cap de aproape 7 ani
- 3durere de cap...
- 3Dureri in partea dreapta a fetei
- 4vena umflata pe tampla stanga
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 1va rog ajutati-ma urgent!durere insuportabila de cap
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 6Cap, ochi, torace
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 1dureri groaznice de cap inainte de ciclu menstrual
- 2dureri mari de cap... ce poate fi?
- 3tinitus, dureri de cap sub forma de intepaturi sau usturime
- 0Cefalee de tensiune?
- 2Durere cap, ameteala, urechi infundate!
- 2Am nevoie de ajutor - dureri foarte puternice de cap, voma, batai de inima necontrolate
- 1Exercitați dureri de cap induse
Mai multe informații despre: Migrena Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: