Greturi inaintea mestruatiei

Buna seara! As avea si eu o intrebare...de ceva timp am realizat ca inainte de a-mi veni menstra, cu cateva zile, am senzatie de greata dar acest simptom il am prezent doar pana in prima zi de menstra dupa care totul revine la normal. Vreau sa mentionez ca am prezente simptome cum ar fi sensibilitate la nivelul sanilor si o usoara jena la nivelul ovarelor, cel putin eu asa imi dau seama cand urmeaza sa am mestra...nu am o mestra foarte regulata, deci, aproximativ vine la timp. Imi puteti spune care ar fi problma? O sarcina pot spune ca este exclusa, am facut deja test.
2 comentarii

Buna ziua,
Din cele descrise de dumneavoastra, simptomele fac parte din sindromul premenstrual. In cazul in care toate acestea devin deranjante, va recomandam sa consultati un medic ginecolog si este posibil sa urmati un tratament.
O zi buna!
Din cele descrise de dumneavoastra, simptomele fac parte din sindromul premenstrual. In cazul in care toate acestea devin deranjante, va recomandam sa consultati un medic ginecolog si este posibil sa urmati un tratament.
O zi buna!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 4Greata, lipsa poftei de mancare, arsuri si mincarimi in piept
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 4Ochi, gat, mana
- 8nod permanent in gat, fara noduli tiroidieni
- 6durere groaznica de cap, inainte imi trecea cu o pastila, acum.. nu
- 62 zile de diaree, febra, greata
- 4Durere de cap, stare de greata de la efort?
- 8Stare permanenta de oboseala, greata, anxietate.
- 1usturime in capul pieptului, crampe si greturi
- 1Sunt disperat: am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare
- 0Gastroduodenita si greata
- 1Greata si discomfort
- 2Amitripilina si xanax
- 0Stari bruste de voma si dureri de cap.
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 0Pangastrita congestiva
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 9Greata de la Colchicina
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: