Diaree dimineata
![pavelsturz](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna dimineata.
Sunt Pavel am 21 de ani, am si eu o problema.De vreo 3 zile in fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri de stomac, gaze si diaree, si pana nu simt ca se goleste de tot nu scap de simptome, odata ce s-a golit nu mai am nici un simptom, in restul zilei pot sa mananc sa beau ce vreau ca nu am probleme, doar imediat dupa ce ma trezesc ma ia din nou.Am mai fost diagnosticat mai demult cu Colon Iritabil, dar nu a fost asha pentru ca dupa 2 saptamani totul a revenit la normal.Fac sport, probleme cu nervii am si sunt sigur ca si de data asta este din nou din cauza asta, daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi rcunoscator.Va multumesc o zi buna sa aveti!
Sunt Pavel am 21 de ani, am si eu o problema.De vreo 3 zile in fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri de stomac, gaze si diaree, si pana nu simt ca se goleste de tot nu scap de simptome, odata ce s-a golit nu mai am nici un simptom, in restul zilei pot sa mananc sa beau ce vreau ca nu am probleme, doar imediat dupa ce ma trezesc ma ia din nou.Am mai fost diagnosticat mai demult cu Colon Iritabil, dar nu a fost asha pentru ca dupa 2 saptamani totul a revenit la normal.Fac sport, probleme cu nervii am si sunt sigur ca si de data asta este din nou din cauza asta, daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi rcunoscator.Va multumesc o zi buna sa aveti!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10disconfort abdominal - durere surda in abdomenul inferior
- 2gastro-duodenita acuta! tot nu pot manca aproape nimic!
- 7De aprox. 3 saptamani scaune moi, 1-3 pe zi
- 1Durerea de spate cu diaree si greata
- 6Simptome intoleranta la gluten: nu pot manca deloc, nici fierte, legume, fructe, lactate, dulciuri
- 9tulburari digestive
- 6MPV crescut, diaree, lipsa poftei de mancare, irascibila/nervoasa
- 5bebe 8 luni are diaree
- 6afectiuni cardiace?
- 11Posibila intoleranta la lactoza?
- 5dureri stomac si diaree mai mult de doua saptamani?
- 5Diaree cronica de 4 luni, pe baza stresului si a anxietatii
- 9Constipat ?
- 1Diaree decat dimineata
- 3Arsuri, vomitat si diaree in timpul sarcinii...
- 2De 1 saptamana tot am diaree + oboseala ce tine de 3 zile incoace
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 6Enterocolita, febra si crampele la stomac sunt de nesuportat
- 0Toxinfectie sau altceva?
- 1Diaree crampe
Mai multe informații despre: Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: