Diaree dimineata
Buna dimineata.
Sunt Pavel am 21 de ani, am si eu o problema.De vreo 3 zile in fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri de stomac, gaze si diaree, si pana nu simt ca se goleste de tot nu scap de simptome, odata ce s-a golit nu mai am nici un simptom, in restul zilei pot sa mananc sa beau ce vreau ca nu am probleme, doar imediat dupa ce ma trezesc ma ia din nou.Am mai fost diagnosticat mai demult cu Colon Iritabil, dar nu a fost asha pentru ca dupa 2 saptamani totul a revenit la normal.Fac sport, probleme cu nervii am si sunt sigur ca si de data asta este din nou din cauza asta, daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi rcunoscator.Va multumesc o zi buna sa aveti!
Sunt Pavel am 21 de ani, am si eu o problema.De vreo 3 zile in fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri de stomac, gaze si diaree, si pana nu simt ca se goleste de tot nu scap de simptome, odata ce s-a golit nu mai am nici un simptom, in restul zilei pot sa mananc sa beau ce vreau ca nu am probleme, doar imediat dupa ce ma trezesc ma ia din nou.Am mai fost diagnosticat mai demult cu Colon Iritabil, dar nu a fost asha pentru ca dupa 2 saptamani totul a revenit la normal.Fac sport, probleme cu nervii am si sunt sigur ca si de data asta este din nou din cauza asta, daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi rcunoscator.Va multumesc o zi buna sa aveti!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Diaree acuta de fiecare data cand iese din casa
- 3colecistectomia laparoscopica
- 2de aprox o luna, de fiecare data cand ma trezesc dimineata am diaree
- 2diaree, ten usor schimbat, fundulet oparit la un bebe de 1 an
- 2scaun moale dupa postinor
- 12diaree frecventa
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 7tratament homeopatic - diaree cronica
- 2diaree, dureri abdominale si retrosternale.ajutati-ma!
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 6Nu stiu ce e in neregula cu stomacul meu
- 4Colon iritabil - diaree
- 1Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
- 0probleme cu scaunul sau diaree
- 0diaree si constipatie in aceeasi zi?
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 1monocitoza
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 1Dureri abdominale + diaree de 4, 5 zile
- 0Toxinfectie sau altceva?
Mai multe informații despre: Diareea