Diaree dimineata

Buna dimineata.
Sunt Pavel am 21 de ani, am si eu o problema.De vreo 3 zile in fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri de stomac, gaze si diaree, si pana nu simt ca se goleste de tot nu scap de simptome, odata ce s-a golit nu mai am nici un simptom, in restul zilei pot sa mananc sa beau ce vreau ca nu am probleme, doar imediat dupa ce ma trezesc ma ia din nou.Am mai fost diagnosticat mai demult cu Colon Iritabil, dar nu a fost asha pentru ca dupa 2 saptamani totul a revenit la normal.Fac sport, probleme cu nervii am si sunt sigur ca si de data asta este din nou din cauza asta, daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi rcunoscator.Va multumesc o zi buna sa aveti!
Sunt Pavel am 21 de ani, am si eu o problema.De vreo 3 zile in fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri de stomac, gaze si diaree, si pana nu simt ca se goleste de tot nu scap de simptome, odata ce s-a golit nu mai am nici un simptom, in restul zilei pot sa mananc sa beau ce vreau ca nu am probleme, doar imediat dupa ce ma trezesc ma ia din nou.Am mai fost diagnosticat mai demult cu Colon Iritabil, dar nu a fost asha pentru ca dupa 2 saptamani totul a revenit la normal.Fac sport, probleme cu nervii am si sunt sigur ca si de data asta este din nou din cauza asta, daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi rcunoscator.Va multumesc o zi buna sa aveti!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10disconfort abdominal - durere surda in abdomenul inferior
- 2diaree, ten usor schimbat, fundulet oparit la un bebe de 1 an
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 10diarea cronica si acuta
- 5La inceputul anului am avut diaree insotita de febra
- 9mama are tubul digestiv inflamat-regim alimentar
- 7simptom ciudat
- 6afectiuni cardiace?
- 1Diaree decat dimineata
- 3Arsuri, vomitat si diaree in timpul sarcinii...
- 2palpitatii, diaree, ameteli
- 0Febra si diaree bebe
- 0diaree, greata, dureri de cap
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 2Amitripilina si xanax
- 1Diaree după administrare essentiale forte
- 2Diaree și stări de rău, greata
- 3Scaun cu lichid galben intens dupa colecistectomie laparoscopica
- 2Diaree persistenta
Mai multe informații despre: Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: