Cum se poate trata constipatia?
Buna ma numesc Cristian si sunt tatal unui baietel de 4 ani,
Am neoie de sfatul unui doctor pediartu sau al unui parinte care s-a confruntat de curand cu urmatorul fenomen. Baietelul meu in varsta de 4 anisori de cca 2 saptamani nu mai face caca decat ajutat cu supozitore. In alimentatia lui nu ii lipseste supa sau ciorba, nu ii lipsesc ftuctele, aproape in fiecare zi bea cate o sticluta de Danonino, carnea pt el nu reprezinta o atractie as sputea spune ca mananca destul de putina carne si cu toate acastea nu face caca decat o data la 4 zile cand ii bagam supozitor. Sa fie oare constipatie ce trebuie sa fac, la ce fel de doctor trbuie sa il consult.?
Am neoie de sfatul unui doctor pediartu sau al unui parinte care s-a confruntat de curand cu urmatorul fenomen. Baietelul meu in varsta de 4 anisori de cca 2 saptamani nu mai face caca decat ajutat cu supozitore. In alimentatia lui nu ii lipseste supa sau ciorba, nu ii lipsesc ftuctele, aproape in fiecare zi bea cate o sticluta de Danonino, carnea pt el nu reprezinta o atractie as sputea spune ca mananca destul de putina carne si cu toate acastea nu face caca decat o data la 4 zile cand ii bagam supozitor. Sa fie oare constipatie ce trebuie sa fac, la ce fel de doctor trbuie sa il consult.?
4 comentarii
Pai mergeti cu el la medicul lui pediatru!O sa va dea un tratament!Puteti incerca sa ii dati sucuri naturale de portocale in fiecare zi sau de pere.Si debridatul (suspensie buvabila)este bun.Dar mai bine mergeti sa discutati cu medicul prima data!
Multa sanatate
Multa sanatate
mai poti incerac remedii naturiste cum ar fi;
1.seara puneti intr-un pahar cu apa 5-6 prune uscate, iar dimineatza, pe stomacelul gol sa bea apa din pahar
2.tot dimineatza pe stomacelul gol, puteti incerca sa-i dati sa manance un iaurtel in care ati pus o lgt de tarate de grau
Sau puteti incerca sa-i dati compot de prune...
1.seara puneti intr-un pahar cu apa 5-6 prune uscate, iar dimineatza, pe stomacelul gol sa bea apa din pahar
2.tot dimineatza pe stomacelul gol, puteti incerca sa-i dati sa manance un iaurtel in care ati pus o lgt de tarate de grau
Sau puteti incerca sa-i dati compot de prune...
buna cristian, si eu ma confrunt cu aceeasi problema, baietelul meu are 6ani si de 3ani patim lucrul asta.am incercat absolut orice metoda fara niciun rezultat, singurele care il mai ajutau erau supozitoarele dar acum nici alea nu mai au efect.de catva timp, facem caca in cada sau intr-un lighean cu apa calda si sub apa reuseste sa faca caca mult mai usor.incercati si dvs, nu va costa nimic si in plus nu mai indopam sarscii copii cu tot felul de porcarii de laxative care nu au nici un efect.multa sanatate si astept sa-mi spune-ti daca ati incercat
buna cristian aceias problema am avut o si eu cu fiul meu de 4 ani si 3 luni si am inceput sa i dau dimineata miere pe paine cu margarina sau daca refuza un ceai neaparat de musetel cu o lingura de miere.asa bea in fiecare dimineata si de cateva luni bune nu mai avem probleme cu constipatia.problema supozitoarelor nici nu se punea deoarece plangea ingrozitor si il chinuiam destul de mult.sper sa ti fie de ajutor sfatul meu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri de stomac si de burta plus altele
- 3mă simt balonat mereu, scaunul iese foarte greu şi puţin sub forme de bile
- 36Am incercat si cu sab simplex, dar ma constipat
- 9vreun remediu natural?
- 13Umflatura a abdomenului in partea dreata jos
- 5constipatie si colon iritabil - ce detoxifiante pentru colon ajuta?
- 3constipatie la 1 an si 9 luni
- 5Ameteli persistente, dureri in partea dreapta
- 7Nu stiu nici doctorii ce boala am!
- 35Constipatie de vreo 10 ani
- 1De fiecare data cind maninc banane, ma constip
- 2constipatie care persista in ciuda tratamentelor
- 7Ciroza, fara alcoolism
- 4Constipatie?
- 6Constipatia are leac!
- 1Senzatie de balonare continua
- 2treaba mare dureros, mă chinui mult timp și fac rar la 3-4 zile
- 2Terminație ciudata a anusului
- 0Durere stomac și înțepătura in piept!
Mai multe informații despre: Constipatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: