Sifilis insistent
Buna ziua!
In urma cu 10 ani am fost diagnosticat cu sifilis, in primi 3 ani am tot facut tratament cu moldamin am intrerupt tratamentul deoarece am fost asigurat de catre medic ca imi va trece in timp.Pe data de 14.12.2011 am refacut analizele si rezultatul este pozitiv.Ma puteti indruma catre un alt tratament?Va multumesc anticipat.
In urma cu 10 ani am fost diagnosticat cu sifilis, in primi 3 ani am tot facut tratament cu moldamin am intrerupt tratamentul deoarece am fost asigurat de catre medic ca imi va trece in timp.Pe data de 14.12.2011 am refacut analizele si rezultatul este pozitiv.Ma puteti indruma catre un alt tratament?Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
Daca tratamentul pe care l-ati efectuat a fost corect si v-ati vindecat (RPR, TPHA negative) si acum ele sunt pozitive cel mai probabil v-ati reinfectat. In acest caz dermatologul va va recomanda (pe baza rezultatelor analizelor) o schema de tratament adecvata.
Numai bine,
Daca tratamentul pe care l-ati efectuat a fost corect si v-ati vindecat (RPR, TPHA negative) si acum ele sunt pozitive cel mai probabil v-ati reinfectat. In acest caz dermatologul va va recomanda (pe baza rezultatelor analizelor) o schema de tratament adecvata.
Numai bine,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sifilis... injectii cu moldamin?
- 10A descoperit ca are sifilis! Ajutor!
- 4poveste veche-sifilisul
- 4despre sifilis
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 5daca copilul se naste cu sifilis care sunt sansele ca acesta sa fie tratat?
- 1cum scap de sifilis?
- 1sifilis tratat cu moldamin iar rezultatul e marit
- 8Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
- 7Posibila contaminare ?
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 1Sifilis - tratament cu moldamin?
- 1Analize sifilis - sunt sau nu bolnava?
- 0Noduli ramasi inflamati in urma unui sifilis
- 1Sifilis rezultat
- 2Sifilis
- 0Vdrl pozitiv Rpr negativ
- 4Nu inteleg! test depistare a LUES (Sifilis) neconcludent, iar cel de confirmare, negativ
- 2Am sifilis?
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: