Sifilis insistent
Buna ziua!
In urma cu 10 ani am fost diagnosticat cu sifilis, in primi 3 ani am tot facut tratament cu moldamin am intrerupt tratamentul deoarece am fost asigurat de catre medic ca imi va trece in timp.Pe data de 14.12.2011 am refacut analizele si rezultatul este pozitiv.Ma puteti indruma catre un alt tratament?Va multumesc anticipat.
In urma cu 10 ani am fost diagnosticat cu sifilis, in primi 3 ani am tot facut tratament cu moldamin am intrerupt tratamentul deoarece am fost asigurat de catre medic ca imi va trece in timp.Pe data de 14.12.2011 am refacut analizele si rezultatul este pozitiv.Ma puteti indruma catre un alt tratament?Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
Daca tratamentul pe care l-ati efectuat a fost corect si v-ati vindecat (RPR, TPHA negative) si acum ele sunt pozitive cel mai probabil v-ati reinfectat. In acest caz dermatologul va va recomanda (pe baza rezultatelor analizelor) o schema de tratament adecvata.
Numai bine,
Daca tratamentul pe care l-ati efectuat a fost corect si v-ati vindecat (RPR, TPHA negative) si acum ele sunt pozitive cel mai probabil v-ati reinfectat. In acest caz dermatologul va va recomanda (pe baza rezultatelor analizelor) o schema de tratament adecvata.
Numai bine,
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5despre sifilis
- 1mi-e frica sa nu fie vorba de sifilis
- 10Am avut candva sifilis.. mai am boala?
- 57sifilis - la cat timp dupa tratarea lui pot avea un copil?
- 2Sifilis
- 2sifilis pozitiv
- 6sifilis ori hiv
- 3SIFILIS!?...nu am avut contact sexual
- 4Sifilis?
- 0rezultat analize sifilis
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?urgent un rasp va rog
- 2fosta lui prietena avea sifilis.. am si eu?
- 2Ganglioni inflamati dupa tratament sifilis
- 3oboseala de 4 luni, in urma unui sifilis
- 2Depre sifilis
- 2Sifilis ?
- 5Sifilis: pot contamina pe cineva, daca imi face sex oral?
- 1RPR cantitativ 1/8. Trebuie sa continui tratamentul cu moldamin?
- 4Reinfectare sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: